Votar per fotre

No espere res de la política. I si m’hi arribe a fer alguna il·lusió encara, me la calle i me la callaré, per si tot d’una s’entortella. Jo, fins ara, sempre havia votat per convicció. Tenia pensat, doncs, de no acostar-me per les urnes d’Europa. Però segurament votaré Iniciativa Internacionalista. No per devoció, ho haig de dir. Més que res per fotre. Per fotre’ls. Per fotre els espanyols i els ultraliberals salvatges i els qui estan en política per la piscina i el cotxàs oficial. No debades sóc de nació oprimida i ben bé mil·leurista.

La possibilitat que Iniciativa Internacionalista puga traure un diputat provoca revoliques de panxa entre els partits que han donat suport a l’execrable i antidemocràtica Ley de Partidos, tota aqueixa patuleia de partits de baixíssima densitat democràtica, com ara el PP i el PSOE.

Votar per fotre és una motivació tan ètica i higiènica com qualsevol altra. Fins i tot més que moltes. Mireu, com ara, quin alt nivell de hooliganisme impera entre els partits espanyols. Semblen galls de garbera.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *