Votar per fotre

No espere res de la política. I si m’hi arribe a fer alguna il·lusió encara, me la calle i me la callaré, per si tot d’una s’entortella. Jo, fins ara, sempre havia votat per convicció. Tenia pensat, doncs, de no acostar-me per les urnes d’Europa. Però segurament votaré Iniciativa Internacionalista. No per devoció, ho haig de dir. Més que res per fotre. Per fotre’ls. Per fotre els espanyols i els ultraliberals salvatges i els qui estan en política per la piscina i el cotxàs oficial. No debades sóc de nació oprimida i ben bé mil·leurista.

La possibilitat que Iniciativa Internacionalista puga traure un diputat provoca revoliques de panxa entre els partits que han donat suport a l’execrable i antidemocràtica Ley de Partidos, tota aqueixa patuleia de partits de baixíssima densitat democràtica, com ara el PP i el PSOE.

Votar per fotre és una motivació tan ètica i higiènica com qualsevol altra. Fins i tot més que moltes. Mireu, com ara, quin alt nivell de hooliganisme impera entre els partits espanyols. Semblen galls de garbera.

Afegeix un comentari