Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

1 de juny de 2009
13 comentaris

Votar per fotre

No espere res de la política. I si m’hi arribe a fer alguna il·lusió encara, me la calle i me la callaré, per si tot d’una s’entortella. Jo, fins ara, sempre havia votat per convicció. Tenia pensat, doncs, de no acostar-me per les urnes d’Europa. Però segurament votaré Iniciativa Internacionalista. No per devoció, ho haig de dir. Més que res per fotre. Per fotre’ls. Per fotre els espanyols i els ultraliberals salvatges i els qui estan en política per la piscina i el cotxàs oficial. No debades sóc de nació oprimida i ben bé mil·leurista.

La possibilitat que Iniciativa Internacionalista puga traure un diputat provoca revoliques de panxa entre els partits que han donat suport a l’execrable i antidemocràtica Ley de Partidos, tota aqueixa patuleia de partits de baixíssima densitat democràtica, com ara el PP i el PSOE.

Votar per fotre és una motivació tan ètica i higiènica com qualsevol altra. Fins i tot més que moltes. Mireu, com ara, quin alt nivell de hooliganisme impera entre els partits espanyols. Semblen galls de garbera.

  1. teniu raó – votar per votar més val fer-ho per als internacionalistes. Car què són tots els altres sinó nacionalistes – i alguns més nacionalistes que no els altres – els pitjors com sempre els fanàtics nacionalistes amb un estat darrere: els castelladres, els gavatxs… aquests pel fet que fan nacionalisme d’estat són purs feixistes. Les coses clares.

  2. Jo crec que això que fas no és estrany, de fet molts del PP voten més per fotre als del PSOE que a l’inrevés, els del PSOE també i el de la resta de partits més del mateix. Ja és trist haver de votar a la contra o “per fotre” perquè de candidats no n’hi hagi cap ni un que ofereixi una mínima il·lussió. Realment el nivell de tots els polítics és penós.

  3. jo també ho faré, no em costa res, i només imaginar el mal d’estómac que els agafarà a Rubalcabes, Mayororejes i Rosadiezs ja em serveix

    i a més si surt serà una veu que denuncii la llei de partits i aquesta farsa que és espanya

  4. Cucarella,

    A mi també m’agrada fotre i votar Iniciativa Internacionalista seria
    una passada… però EUROPA DELS POBLES-VERDS és el partit dels qui
    creiem en els Països Catalans i tenim més possibilitats que no pas
    II-SP. Segons les enquestes ens falta un no res per aconseguir 2
    representants i fote-li’n de passada un al PP.

    Jo votaré EdP-V.

  5. a mi també em sembla una bona opció,encara que no ho tnc del tot decidit,pense que desde la europa dels pobles, tenim més a guanyar.

  6. Que jo sàpiga, II és l’única candidatura que, a més de defensar el dret permanent a l’autodeterminació, mostra una clara actitud transformadora anticapitalista. A banda, és el símbol de la resistència a la pràctica antidemocràtica de l’Estat Espanyol consistent en il·legalitzar idees.

  7. Jo no pensava votar, però al vore l’odi i la visceralitat que desperta en els feixistes del PPSOE i UPyD la candidatura de “Inciciativa Internacionalista-Solidaritat entre els Pobles” ja ho tinc clar…….VIAGI A VOTAR “II”……A vore si algú els diu la veritat a la cara a aquest miserables polítics sense escrúpols que patim…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!