Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

24 de gener de 2009
7 comentaris

Continuen els atemptats terroristes espanyols al País Valencià

Com que tenen les esquenes cobertes, els terroristes espanyols continuen comentent atemptats al País Valencià. Impunement. A la seu d’Esquerra de la ciutat València ha esclatat un artefacte explosiu. De l’atemptat no se n’ha fet ressò cap mitjà de comunicació espanyol. I el delegat del govern al País Valencia, l’exPCE Ricardo Peralta, fa com els seus antecessors en el càrrec: callar i encobrir. Al País Valencià la democràcia com que és espanyola no és de pedra picada, sinó orgànica, per la qual cosa està en permanent estat de descomposició.

  1. Tots aquells partits polítics que no condemnen els atemptats terroristes seran il·legalitzats i trets de les eferes de poder? O això només s’hi val per a Euskadi? Més cínics que Neró, que l’enxamparen damunt d’una romana i deia que s’hi estava pesant.

  2. La única diferència entre els atacs d’ETA a Espanya i els que a als Paissos Catalans fan els feixistes espanyols es una questió de magnitud, una questio d’escala entre la potència de les bombes o el nombre de víctimes. Només una questió magnitud, doncs la ideologia que hi ha darrera és la mateixa, només que, en el cas d’ETA, són fortament perseguits i comdemnats i en el cas del feixisme espanyol als Paissos Catalans hi ha impunitat total, potser, fins i tot, ajuda. És una doble vara de mesurar o, simplement, una gran injustícia. Aleshores, cada vegada que els espanyols comdemenen “només” els atacs d’ETA, estàn cometent una gran injustícia.
  3. I continuaran perquè els protegeix l’estat que ens té ocupats i preocupats des de fa 300 anys i escaig. Jo també vaig patir aquestes rates covardes i feixistes, no en la meua persona sinó al meu vehicle particular, me’l van ruixar amb àcid una matinada. El més curiós és que una setmana abans dels fets li apegaren un cartell de Democracia Nacional al vidre del darrere, amb la qual cosa vull dir que els malparits feixistes que el ruixaren no tinc cap dubte que van ser aquesta colla de serps , i potser del poble veí de Canals on aquesta malformació o banda de delinqüents es va presentar a les darreres eleccions del País Valencià juntament també amb Es pena 2000.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!