Renadiu

Escriptors i escriptores de la Vall d'Albaida

26 de gener de 2015
0 comentaris

Club de lectura

A finals de desembre es va decidir de crear un club de lectura d’àmbit comarcal, i que alhora fóra itinerant quant als llocs on realitzar les tertúlies posteriors a les lectures proposades. En aquell mateix moment es va llançar la idea de fer de ‘Vertigen’ el primer llibre de lectura, i que el 7 de febrer seria el dia de trobar-nos per a parlar-ne.

El dia ja quasibé el tenim ací, amb la novetat que les dues autores de la novel·la, Esperança Camps i Empar Marco, seran amb nosaltres per a participar en la tertúlia literària. Per tant, tindrem l’oportunitat de poder contrastar amb elles les visions que de la lectura hem sentit, i a més a més podrem comentar amb dues periodistes els fets que van viure en primera persona relacionats amb el tancament de RTVV, els fets narrats en ‘Vertigen’. El tancament de Canal 9 és una realitat que supera la ficció però què és primer, la realitat o la ficció, l’ou o la gallina?

La tertúlia-esmorzar començarà a les 10.00 a la cafeteria Món Petit (carrer de Martínez Valls, 19 – Tel. 961918117). El preu de l’esmorzar estarà entre els 2/2,50 euros si tries pastisseria i café o els 4 euros si tries mig entrepà. Cal confirmar quanta gent en serem fins el dijous dia 5 de febrer al correu renadiudelletres@gmail.com.

vertigen


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.