Renadiu

Escriptors i escriptores de la Vall d'Albaida

9 d'abril de 2014
Sense categoria
0 comentaris

En marxa el nou Renadiu

Sembla que l’estiu té pressa per escalfar les terres de la Vall Blanca i el diumenge passat els Premis Sambori van estar reblits de sol. Un bon escenari, tant pels premis i pel paratge als peus del Benicadell, per a gaudir d’un bon arròs caldós amb conill i bledes a Ca les Senyoretes. El bon caldo va donar com no una bona sobretaula. Vam xerrar de tot. Crec que el món no l’hem arreglat però ens va faltar poc, ja que havíem de concretar el tema. No vam tindre més remei que parlar de les nostres coses de lletres. Al final vam concretar data per al pròxim Renadiu i tema per a la revista Renadiu de lletres. Aprofitant la presència de l’amic Casimir, fins i tot ens vam atrevir a llançar un menú per al dinar del pròxim Encontre d’Escriptors i Escriptores de la Vall d’Albaida.
 
El pròxim Renadiu el celebrarem a Otos el darrer dissabte de maig, el 31. De matí, sobre les 12.00 o 12.20 farem una visita a l’exposició permanent d’Antoni Miró a Otos. Podrem veure els darrers gravats que l’artista ha cedit al poble i que no estan exposats. Després continuarem amb una visita guiada per les històries de Ca les Senyoretes. El company Olivares ens explicarà els racons de cada història a la Casa. I li podrem preguntar si és veritat que encara hi ha una senyoreta vivint per allí.

Després tindrem el dinar que el nostre amic Casimir ens oferirà i que ja està parlat amb Assumpció: amanida d’herbes de marge, cassola de sèmola de blat al forn, flam de xocolata de garrofa, negociets de postres (potser el flam de garrofa és per fer baixar el dinar) i timonet per a rematar un dinar d’herbes que també tindrà, com no, herberet i d’altres sorpreses.
 
La revista Renadiu de lletres ja està en marxa per a enllestir el segon número. Aquesta vegada vam estar comentant que donat el context de la Trobada, on els pobles d’Otos, Beniatjar i Bèlgida la impregnen d’un aroma molt peculiar del qual estem molt orgullosos i orgulloses, dedicarem el tema central de la revista al lema ‘m’agrada ser de poble’. A la Vall d’Albaida crec que tots i totes estem orgullosos de ser de poble amb totes les seues particularitats. Cap veí de la Vall que necessàriament visca lluny del Benicadell deixarà de reconèixer la gran qualitat de vida que tenim als pobles. Tot allò que portem al cor com a tret característic de ser de poble és el que podeu escampar pel paper. Tenim de termini fins al 17 o 18 de maig per fer arribar els textos. Aquest any la intenció és de llegir-ne alguns a la sobretaula del dinar. Per tant, sigueu bons i bones i intenteu no sobrepassar un full amb les narracions. Opteu més pel microconte i microrelat.

ENvers los vins
25.01.2014 | 8.59
A Sense categoria
Àngel Company
20.02.2014 | 11.33
A Sense categoria
Mara Vicent
| 11.39
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.