4 de novembre de 2007
General
0 comentaris

Propòsit

En aquest espai la redacció de VilaWeb publicarà correccions i rectificacions o comentaris sobre notícies que han estat publicades abans en el diari i que reclamen aquest tipus d’aclariment.

Amb això volem donar un pas més en la línia de la premsa de qualitat per la qual VilaWeb treballa des dels seus inicis. Tots els diaris importants del món tenen aquest tipus d’espais i en algunes cultures periodístiques són especialment notables (vegeu l’exemple del New York Times). Un pas fonamental en aquest sentit va ser l’aprovació de la primera versió del Llibre d’Estil de VilaWeb, que és públic i pot servir de guia als lectors sobre com haurien de treballar els redactors d’aquest diari.

La redacció de VilaWeb publica moltes notícies al llarg del dia en un cicle de vint-i-quatre hores seguides d’informació. Això fa que, en alguns casos, es puguin cometre petits errors de picatge o de detalls menors, que normalment són subsanats d’immediat. En aquest nou espais no farem correccions d’aquests petits detalls.

No ho farem perquè el que volem és posar de relleu errors que siguin importants per a entendre les notícies que publiquem, quan aquests passin. Reconèixer en públic quan ens hem equivocat és un acte de compromís amb el bon periodisme i amb els nostres lectors que volem posar en pràctica i que esperem haver d’usar tan poc com sigui possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!