Google no va en 3D

Als països de tradició anglosaxona (inclosa Menorca) el 1 d’Abril és l’equivalent al dia dels innocents. És habitual que els mitjans publiquin notícies falses que duren vint-i-quatre hores, tal i com es fa també el 28 de desembre en els països de l’àmbit llatí. Per això sempre hi ha una alerta encesa a la redacció aquell dia.

Enguany Google va fer la broma d’inventar-se l’Street View en 3D. I nosaltres vam picar. Vam picar perquè de fet ho vam veure el dia vuit, que és una data molt allunyada del primer d’abril i per això no vam tenir en compte la possiblitat que fos una broma. Hauríem d’haver fet més cas però dels articles que en dubtaven o dels correus de lectors que ens van avisar que allò no era aigua clara. 

L’article ha estat retirat del banc de dades per a no crear més confusió. 

Afegeix un comentari