Una manifestació inexistent

Diumenge 24 al matí una notícia anunciava la celebració d’una manifestació a la ciutat de València que, en realitat, s’ha de fer diumenge vinent. L’error és imperdonable i demanem disculpes. Especialment perquè van fallar tots els filtres establerts per la redacció de VilaWeb. La data de la manifestació era incorrecta a les previsions informatives i no va ser comprovada com calia pel redactor encarregat del tema. Però tampoc va ser comprovada de manera adequada pels responsables de la redacció ni pels redactors de guàrdia el cap de setmana. Habitualment quan hi ha una manifestació així des de la redacció de VilaWeb hi ha un contacte telefònic previ que s’hauria d’haver fet i no es va fer. La suma dels errors va portar a oferir aquesta informació durant unes hores al matí, fins que els lectors van advertir de l’equivocació.  

Lamentem profundament haver comès un error d’aquesta gravetat. Arran aquest fet la redacció ha revisat en una reunió els mecanismes de comprovació habitual d’aquests tipus d’esdeveniments, per tal de fer més difícil que una cosa així pugui passar de nou. 

Afegeix un comentari