24 de novembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Sobre l’inici de les obres a l’Olimpia de Sabadell

L’Associació de Veïns de la Concòrdia de Sabadell fa arribar aquesta correcció a l’article “L’inici de les obres a l’Olímpia fa créixer les crítiques al projecte”, publicat a l’edició de Sabadell.

“Estem disconformes en la part que ens involucra, ja que pensem que la informació publicada és errònia. Ens referim al següent parràgraf:

“L’Associació de Veïns de la Concòrdia s’ha afegit a les crítiques expressades per l’Entesa contra el projecte ja que, segons l’associació, suposarà la pèrdua de les instal·lacions poliesportives del barri i el tancament del complex a la ciutadania. Finalment també han denunciat que el projecte ha estat aprovat per l’equip de govern sense ni tan sols passar pel ple municipal. “

Nosaltres, des del primer moment ens vam començar a moure per reivindicar l’espai de la Olimpia i les piscines. Nosaltres independentment de l’Entesa, vam publicar una carta al Diari Sabadell el 18 de juliol del 2008 explicant la situació. També vam mantenir una reunió amb l’Ajuntament, on vam ser convocats junt amb d’altres entitats del disticte IV, on ens vam informar que les piscines s’eliminarien.

Des de l’entitat vam fer pressió parlant amb diferents partits, entre ells, l’Entesa; amb els que vam compartir algunes informacions i opinions. Però ells van actuar per una banda i nosaltres per una altra.

L’Ajuntament va tornar a convocar una altra reunió per les entitats del districte, i el mateix alcalde, sr. Bustos ens va comunicar que les piscines continuarien i que podiem fer qualsevol proposta. Així doncs, nosaltres vam demanar a l’Ajuntament una altra reunió, en la qual va assistir el regidor d’esports, sr. Ayuso, i ens van aclarir que la piscina es mantindria tal i com està, però en millors condicions. Nosaltres vam seguir insistint en que havia d’haver-hi un espai obert al barri, és a dir, fer unes pistes multifuncional per als veïns, o trobar una solució a aquest problema. Actualment estem a la espera d’un estudi volumètric de la zona, on s’ha proposat posar les pistes multifuncionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!