I de Sant Celoni a La Vilella Alta: propera estació Priorat

Dissabte passat, presentàvem ‘Cop de CUP’ a La Clau de Sant Celoni, el nou ‘hub’ social del Baix Montseny. Ben acompanyats per en Joan Garcia ‘Nana’, de Sant Pere de Ribes, i en Dani Corpas de la CUP-Sant Celoni. Més de 150 persones i un sopar cooperatiu a cura de L’avern. Aquesta setmana, dimecres 5, enfilem La Vilella Alta, el municipi on la CUP ha obtingut un percentatge más alt de suport electoral (34%). I l’altra setmana enfilem Ponent, amb un acte a Lleida, i l’altre, Sant Pere de Ribes i Xàtiva. A cop de cup i cop de cap.

Properes presentacions:

La Vilella Alta
Dimecres 5 de desembre · 19.00 hores
Lleida
Dimarts 11 de desembre · 19.00 hores
Sant Pere de Ribes
Dijous 20 de desembre
Xàtiva
Divendres 21 de desembre 

Primer
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *