Condol per Muriel Casals

0

IMG_0798

Recordarem a Muriel per moltes coses. Ha estat la cara i la veu que ens ha acompanyat en una revolta per conquerir les nostres llibertats. Ens ha ensenyat que podem estar tossudament alçats amb un somriure i amb paraules afables. Que hem d’estimar la nostra cultura i la nostra identitat per poder créixer i millorar. Moltes gràcies, Muriel.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Relators

0

IMG_0007

Plaça de Vic, 9 d’agost 2014

Ahir vaig assistir a l’acte de l’ANC a Cornellà. Hi ha una idea que em va venir de gust comprar: el procés cap a la República Catalana necessita relators. És així perquè, segons el meu parer, hem passat d’una informació manipulada per uns pocs mitjans, a una intoxicació de la informació també manipulada per quatre caps de trons que van posant verí a les xarxes per contaminar tot el que puguin. Cal contrastar tot això amb la força de la raó, la desmitificació i el sentit comú. Hem de posar seny per damunt de la barbàrie.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fluir

0

IMG_2882 No em puc acostumar a sentir polítics espanyols menyspreant i amenaçant al nostre país o als seus representants. Penso que cap ciutadà de cap autonomia espanyola ho toleraria. Per què nosaltres sí? Només m’apaivaga saber que quan més grans són les pedres i els salts del camí, l’aigua flueix amb més embranzida.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Després de la cruïlla

0

Porxada

 

Hola! Em dic Consol i des d’aquestes planes us vull parlar de com veig les coses i poder-ho compartir amb tots vosaltres. El nostre país passa per un moment històric excepcional i mereix la nostra atenció i participació activa. Són molts els entrebancs que ens posaran i ens cal tenir la ment serena i repensar la nostra acció.

Ens hem passat els últims mesos en una cruïlla que, a la majoria, ens ha mantingut inactius. De nou tornem a agafar el camí i ho fem amb renovades forces. No defallirem.

Publicat dins de General i etiquetada amb | Deixa un comentari