18 de desembre de 2014
0 comentaris

JA POTS CONSULTAR L’ACTA DEL PLE DE SETEMBRE

Després de haver sigut aprovada en el Ple celebrat el 29 d’octubre, ja pots consultar l’acta del Plenari municipal del 24 de setembre que hi adjuntem.

Acta 24-09-14

Et recomanem la lectura dels punts següents:

3r. Moció de Compromís per l’Alcúdia per demanant la retirada i substitució de la coberta de fibrociment del porxe del Col·legi Públic Les Comes que conté fibres d’amiant, sol·licitant a la Conselleria d’Educació la retirada i substitució d’aquesta cobert el més prompte possible i sol·licitant a la Conselleria d’Educació informació sobre el pla per eliminar progressivament el fibrociment dels centres escolars i en concret pel que fa al Col·legi Públic Les Comes. APROVADA PER UNANIMITAT. http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268263

4t. Moció conjunta dels grups Compromís per l’Alcúdia i Socialista sol·licitant ajudes a les produccions de caquis afectats per la prohibició de Rússia a les importacions, instant al Consell a que realitze les accions oportunes davant la Unió Europea per tal de millorar les ajudes econòmiques destinades a pal·liar els efectes del veto rus a les importacions europees en relació al productes agraris valencians i en especial pel que fa al cultiu del caqui. Instant el Consell per tal de que sol·licite del Govern de l’Estat establir la preferència europea en l’adquisició dels productes agraris davant l’actitud de països tercers, que tenen acord preferencial amb la Unió Europea. APROVADA AMB ELS VOTS DE COMPROMÍS I GRUP SOCIALISTA I EL VOT EN CONTRA DEL PP.

6é. Moció de Compromís per l’Alcúdia sobre les deficiències de funcionament del Centre de Salut de l’Alcúdia, manifestant  l’enèrgica protesta per la situació que s’ha donat durant el mes de setembre al Centre de Salut de l’Alcúdia, tant pel que fa a les llistes d’espera de medicina general, com per la situació del servei de pediatria que ha estat funcionant amb un sol pediatra dels dos que corresponen. Exigint a l’empresa Ribera Salut, concessionària de l’Hospital de la Ribera, que el nivell de prestació de serveis durant l’estiu i durant la resta de l’any per al Centre de Salut de l’Alcúdia siga al 100%. Exigint que la llista d’espera per a medicina general del Centre de Salut de l’Alcúdia siga realment de 48 hores, com anuncia el gerent de l’Hospital, i no de fins 11 dies com ha passat aquest mes de setembre. APROVADA PER UNANIMITAT.

http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268257  http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268267

7é. Moció conjunta dels grups Compromís per l’Alcúdia i Socialista contra la proposta del PP de modificació de la llei electoral per a l’elecció directa dels alcaldes manifestant el seu rebuig a la modificació de la llei electoral en els termes en què s’ha anunciat o en altres semblants que aprofundisquen en la manca de proporcionalitat i reiterant allò manifestat en la moció aprovada en desembre de 2011, en especial pel que fa a la proposta d’introduir en la legislació electoral mecanismes que possibiliten una major participació de l’elector en la representació obtinguda. Considerant, en aquest sentit la implantació del sistema de llistes obertes o desbloquejades. APROVADA AMB ELS VOTS DE COMPROMÍS I GRUP SOCIALISTA I EL VOT EN CONTRA DEL PP.

9é. Reiteració de les peticions formulades a la Generalitat per la millora de la línia de la FGV als seu pas per l’Alcúdia. APROVADA PER UNANIMITAT.

12é. Precs i Suggeriments. En aquest punt el representant de Compromís va demanar:

– Que s’actue en les immediacions de l’antiga fàbrica Alabarta on havien aparegut nombrosos residus.

– Que es done solució als carrers sense pavimentar dels sectors 4 i 6 -Pablo Iglesias, Caietà Borso, Fray Junípero Serra, Hernan Cortés i Cisneros.

– Que es col·loquen suficients contenidors de paper i plàstic en els sectors 4 i 6, especialment en el carrer Fray Junípero Serra.

També pots consultar les actes dels altres plens celebrats en la plana web de l’Ajuntament www.lalcudia.com, en la pestanya d’Ajuntament, entrant a la secció Actes dels Plenaris.

Igualment pots consultar les gravacions dels distints plens en l’Alcúdia TV buscant la data corresponent http://www.lalcudiatv.es/municipal.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!