21 d'octubre de 2014
0 comentaris

JA POTS CONSULTAR L’ACTA DEL PLE DE JULIOL

Després de haver sigut aprovada en el Ple celebrat el 24 de setembre, ja pots consultar l’acta del Plenari municipal del 23 de juliol que hi adjuntem.

Et recomanem la lectura dels punts següents:

2n- Moció de Compromís per l’Alcúdia sobre les retallades de serveis durant l’estiu al Departament de Salut de la Ribera i al Centre de Salut de l’Alcúdia. Exigint que el nivell de prestació de serveis durant l’estiu per al Centre de Salut de l’Alcúdia siga al 100%, en especial pel que fa al servei de pediatria. Exigint a l’empresa Ribera Salut, concessionària de l’Hospital de la Ribera, que òbriga la planta que està tancada des de principi del mes de juliol. Demanant al Sr. Conseller de Sanitat el cessament del Comissionat de l’Hospital de la Ribera si aquest no exerceix les seues funcions en defensa del dret dels ciutadans i la sanitat pública de manera urgent. APROVADA AMB ELS VOTS DE COMPROMÍS I GRUP SOCIALISTA I EL VOT EN CONTRA DEL PP. http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268219

4t- Moció de Compromís per l’Alcúdia pel drets dels treballadors i el dret de vaga. Demanant al Govern de la Generalitat i al Govern de l’Estat que manifeste el seu suport als treballadors i sindicalistes processats, en la confiança de la seua honradesa i el reconeixement que la seua tasca sindical al llarg dels anys ha reportat beneficis per al conjunt dels treballadors i les treballadores. Que es comprometa a utilitzar tots els mitjans al seu abast per a defensar els drets dels treballadors i les treballadores, així com la llibertat d’expressió i de vaga dels treballadors i les treballadores al nostre país. APROVADA AMB ELS VOTS DE COMPROMÍS I GRUP SOCIALISTA I EL VOT EN CONTRA DEL PP.

5é- Moció de Compromís per l’Alcúdia contra l’agressió al poble palestí a Gaza i per a sol·licitar que el Govern d’Espanya done suport a la mediació de les Nacions Unides en el conflicte entre Israel i Palestina. Condemnant tot tipus d’actes que atempten contra la població civil en qualsevol conflicte armat, inclòs el de Palestina. Condemnant els bombardejos i atacs per part del Govern d’Israel contra el poble palestí, que estan provocant nombroses víctimes innocents i destruccions massives d’habitatges i infraestructures. Exigint el compliment de les resolucions de les Nacions Unides així com exigir el respecte absolut als drets humans i col·lectius del poble palestí. Expressant la necessitat de que avance el procés de pau entre Israel i Palestina per arribar a una negociació pacífica del conflicte, reafirmant la defensa del dret d’autodeterminació dels pobles reconegut en la Carta Fundacional de les Nacions Unides i el dret del poble Palestí a un estat propi reconegut internacionalment. APROVADA AMB ELS VOTS DE COMPROMÍS I GRUP SOCIALISTA I L’ABSTENCIÓ DEL PP.

12é. Precs i preguntes. En aquest punt el representant de Compromís va demanar explicacions a l’alcalde respecte al viatge que, en companyia d’unes famílies de l’Alcúdia, es va realitzar a Nieder Olm per commemorar el XXV aniversari de l’agermanament sense fer partícip ni informar a la resta de grups del consistori, malgrat que l’Ajuntament va pagar el viatge amb quasi 5.000 euros.

Enllaç per a consultar l’acta: http://www.lalcudia.com/ajuntament/plenaris/actes14/230714.pdf

També pots consultar les actes dels altres plens celebrats en la plana web de l’Ajuntament www.lalcudia.com, en la pestanya d’Ajuntament, entrant a la secció Actes dels Plenaris.

Igualment pots consultar les gravacions dels distints plens en l’Alcúdia TV buscant la data corresponent http://www.lalcudiatv.es/municipal.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!