1 d'agost de 2015
0 comentaris

EL PLE DEL PASSAT 28 DE JULIOL, EL PRIMER ORDINARI DE LA LEGISLATURA, A L’ALCÚDIA TV

Aprovada per unanimitat una moció de Compromís en demanda d’un nou model de finançament i de rebuig a l’objectiu de dèficit fixat pel Govern.

Aprovades igualment tres propostes sobre mesures de participació i transparència, de participació en el programa europeu “Pas a pas” i de donar el nom d’Andreu Martínez Ferrandies a l’estadi d’atletisme en memòria a l’atleta recentment desaparegut.

Rebutjada la proposta del PP de realitzar una auditoria externa.

La moció de Compromís, aprovada per unanimitat, exigeix un finançament adequat i just, que tinga en compte la nostra població i el nostre producte interior brut, per poder garantir la prestació dels serveis públics; demana una modificació dels objectius de dèficit públic per a les comunitats autònomes per a que com a mínim siguen iguals que per a l’Estat; exigeix el reconeixement del Deute Històric de l’Estat amb l’elaboració d’un calendari per al seu pagament i la realització d’una auditoria ciutadana del deute de la Generalitat.

En l’Alcúdia TV podeu consultar la gravació íntegra del darrer Ple Municipal celebrat el passat dimarts 28 de juliol. La gravació pots veure-la en aquest enllaç http://www.lalcudiatv.es/plenos2015/pleno_04_2015/pleno.html

Com pots seleccionar directament els punts que més t’interessen sense necessitat de visionar tot el plenari et recomanem els següents punts del Ple ordinari del passat 28 de juliol:

8é.MOCIÓ DEL GRUP COMPROMÍS PER L’ALCÚDIA DE REBUIG ALS OBJECTIUS DEL DÈFICIT FIXATS PEL GOVERN I EN DEMANDA D’UN NOU MODEL DE FINANÇAMENT.
9é.MOCIÓ DEL PARTIT POPULAR PER A SOL•LICITAR UNA AUDITORIA MUNICIPAL EXTERNA.
13é.ACORD DE PARTICIPACIÓ EN EL PROJECTE EUROPEU “PAS A PAS”.
14é.ACORD SOBRE MESURES DE TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ.
16é.ACORD DE DONAR EL NOM D’ANDREU MARTÍNEZ A L’ESTADI D’ATLTISME.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!