23 de juny de 2012
0 comentaris

EL DIUMENGE VINE A PROTESTAR CONTRA EL MALBARATAMENT DE LA FORMULA 1


EL DIUMENGE VINE A PROTESTAR CONTRA EL MALBARATAMENT DE LA FORMULA 1

 

LES PERSONES PRIMER

 

A LES 11:00 DE LA PLAÇA SARAGOSSA/AVDA DEL PORT

 

I a les 12:30 CASSEROLADA a la Platja de les Arenes, davant l’hotel Neptuno.

Segona Marxa contra el balafiament de diners públics
Diumenge, 24 de juny, i coincidint amb la celebració del Gran Premi d’Europa de la Fórmula 1 en l’anomenat “Valencia street circuit”, tindrà lloc la 2ª Marxa anti-despilfarro a la ciutat de València.

Intersindical Valenciana i UGT convoquen la ciutadania valenciana i, en especial, el personal al servei de la Generalitat Valenciana, a manifestar-se contra la política de balafiament de recursos que ha dut a terme i continua duent la Generalitat Valenciana.
La política de grans esdeveniments duta a terme per la Generalitat des de l’arribada al poder del Partit Popular ha esdevingut un negoci ruïnós, en què les inversions s’han perdut en pous sense fons: Terra Mítica, Ciudad de la Luz, Ciutat de les Arts i de les Ciències, America’s Cup o el GP de Fórmula 1. En aquests moments de greu crisi pressupostària, la Generalitat, lluny de fer marxa enrere en aquesta política cega, fuig endavant insistint en la celebració del Gran Premi d’Europa de Fórmula 1.

Aquesta carrera li costa a la Generalitat milions i milions d’euros, no solament en el cànon que ha de pagar a l’“amo” de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, sinó també per l’assumpció de les pèrdues de l’empresa organitzadora dels tres primers grans premis i per les despeses de l’organització. Cada gran premi li ha costat molts milions a la butxaca de la ciutadania valenciana. I tot, només perquè abans Camps i ara Fabra no tenen el coratge suficient per a negar-se a complir un contracte abusiu en un moment en què es retallen drets socials.

No es pot acceptar tirar així els diners quan es retallen les prestacions sanitàries a les persones que no són mutualistes; en què s’augmentarà la ràtio en escoles i instituts, empitjorant les condicions de l’escola pública; quan s’està provant de privatitzar la sanitat; quan el personal empleat públic veu retallats els seus drets laborals i les seues retribucions; quan les empreses públiques de la Generalitat han d’acomiadar entre 3500 i 4500 persones.

PER TOT AIXÒ, FEM UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EN LA MARXA DEL DIA 24 DE JUNY A VALÈNCIA, A L’AVINGUDA DEL PORT, CANTÓ A LA PLAÇA DE SARAGOSSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!