17 de juliol de 2012
0 comentaris

EL DIJOUS 19 TOTS I TOTES AL CARRER. PELS NOSTRES DRETS LABORALS I SOCIALS


MANIFESTACIÓ DIJOUS 19

PELS NOSTRES DRETS LABORALS I SOCIALS

Volen enfonsar el País. Cal impedir-ho.

València 20:00 Sant Agustí

NI UN PAS ENRERE!

EN SOM MOLTS!

 

Per a llegir més:

 

COMISSIONS OBRERES

CCOO PV i UGT PV consideren una greu agressió la retallada a les prestacions per desocupació i al personal públic

    • “una agressió sense precedents, no ja als drets de treballadors, persones en atur i empleats públics, sinó als fonaments que van fer possible la Constitució, i a la pròpia democràcia”

Les comissions executives de tots dos sindicats s’han reunit amb caràcter d’urgència per a acordar la resposta al pla de retallades anunciat per Rajoy en el Congrés i a la política continuada d’ajustos del Govern valencià.

http://www2.pv.ccoo.es/ensenyament/

INTERSINDICAL

Els sindicats de la funció pública rebutgen les retallades i anuncien mobilitzacions pel divendres

http://www.intersindical.org/noticies_actualitat/article/els_sindicats_de_la_funcio_publica_rebutgen_les_retallades_i_anuncien_mobil

El dijous 19, al carrer contra les polítiques del Govern

CCOO i UGT criden a participar en les més de 80 manifestacions que tindran lloc el 19 de juliol per rebutjar les polítiques antisocials del Govern. Perquè volen arruïnar el país, cal impedir-ho. Tots i totes als carrers de València, Alacant i Castelló, a partir de les 20:00.

 

El nou pla de retallades aprovat pel Consell de Ministres perjudica els sectors més febles de la societat sense que una sola de les mesures suposi cap esforç per a les empreses i rendes més altes. Per a CCOO, el nou atac als drets i prestacions de les persones en atur, empleats públics i pensionistes, al costat de la forta pujada de l’IVA, provocarà una caiguda del consum, menys activitat econòmica i major destrucció d’ocupació. Per tot això, CCOO i UGT fan una crida a participar en les manifestacions massives que es duran a terme a tot el país el dijous 19 de juliol, en resposta al pla de retallades del Govern.

Recorreguts de les manifestacions al País Valencià A continuació detallem els recorreguts i horaris de les manifestacions al País Valencià: · A València, 20:00, des de la Plaça de Sant Agustí, seguint per Sant Vicent, Periodista Azzati, Plaça de l’Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, Plaça d’Alfons el Magnànim, Palau de Justícia, Plaça Porta de la Mar, avinguda Navarro Reverter, finalitzant en Plaça Amèrica. · A Alacant, 20:00, des de les escales de l’IES Jorge Juan. seguint per General Marva, Plaça dels Estels, Av Alfons el Savi (carrils direcció circulació), Rambla Méndez Núñez, finalitzant entre Rambla de Méndez Núñez i l’Esplanada d’Espanya. · A Castelló, 20:00, des de Plaça Les Aules, seguint carrer Sant Lluís, carrer Enmig, Porta del Sol, carrer Gasset, plaça de la Pau, carrer Major, plaça María Agustina, finalitzant a la plaça de les Aules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!