13 de febrer de 2015
0 comentaris

COMPROMÍS PER L’ALCÚDIA PRESENTA ELS CANDIDATS QUE ENCAPÇALARAN LA LLISTA DE LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS

 Compromís per l’Alcúdia ha fet públic les persones que encapçalaran la llista de Compromís per l’Alcúdia per a les pròximes eleccions. Una llista que presenta com a candidat a l’Alcaldia a Paco Sanz, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de l’Alcúdia i mestre en actiu del Col·legi Públic Heretats de l’Alcúdia. Ha compaginat la seua tasca de regidor en els últims anys amb la dedicació a l’activisme social i mediambiental, actuant com a portaveu de Xúquer Viu. També ha treballat en la lluita per una educació pública, en valencià i de qualitat, entre altres activitats.

Entre els primers llocs de la llista trobem a la Pilar Huertas, mestra de professió i membre d’Abraç, l’Associació d’Amics i Familiars  de malalts d’Alzeimer i del Banc d’Aliments. Pasqual Ortega, actual regidor de l’Ajuntament, llaurador preocupat pel futur de l’agricultura. Anna Pérez jove publicista, membre del Grup de Dansa de l’Alcúdia i de la Colla la Rosca de dolçainers i tabalaters. Albert Porta, que regenta un comerç a l’Alcúdia i vicepresident de l’Associació de Comercians l’Alcúdia Qualitat. Marina Ribes, llicenciada en Belles Arts, professora d’Ensenyament Secundari i membre de Grup de Dansa. Francesc Clemente, treballador d’Istobal i delegat sindicat de CCOO. Saül Ibáñez, tècnic electricista i membre del grup de correfocs Els Dimonis Enroscats. Pilar López, membre de l’AMPA de l’Escola de Música.

També Toni Montes, mestre d’Educació Especial i membre de l’Associació Cultural Bloc de Progrés Jaume I o Toni de l’Hostal cantautor de la Ribera i del País Valencià, junt a altres persones, completen la llista de Compromís per l’Alcúdia.

Compromís per l’Alcúdia que compta amb dos regidors a l’Ajuntament de l’Alcúdia, aspira a millorar la seua representació en les pròximes eleccions per tal d’assumir responsabilitats de Govern a l’Ajuntament de l’Alcúdia si així ho decideixen els veïns i veïnes de l’Alcúdia.

En la present legislatura, Compromís per l’Alcúdia, ha possibilitat mitjançant un acord programàtic amb el Partit Socialista, renovat en dos ocasions, una legislatura tranquil·la en la que s’ha donat prioritat als aspectes socials i educatius.

Aquesta legislatura, per primera vegada a l’Alcúdia, cap partit ha ostentat la majoria absoluta, el que ha propiciat el diàleg, la negociació i el consens. Ha suposat una bona experiència i ha permès avanços notables en aspectes com la transparència. Compromís per l’Alcúdia ha estat darrere de moltes de les decisions més importants i positives realitzades per l’Ajuntament en aquesta legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!