28 d'octubre de 2014
0 comentaris

AQUEST DIMECRES 29 D’OCTUBRE A LES 19:30 PLE DE L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA

Compromís presenta quatre mocions per a manifestar l’oposició a un transvasament d’aigües del Xúquer des d’Alarcón cap al Vinalopó, exigint al Govern Espanyol que les inversions previstes en els pressuposts de 2015 s’adeqüen a la nostra població, denunciant la supressió d’una nova freqüència de la línia d’autobusos i manifestant el suport al manifest “Pobresa Zero” i el compromís de donar prioritat a la lluita contra la pobresa i l’exclusió en tots els seus aspectes  

Demà dimecres 29 d’octubre a les 19:30 al Saló de Plens de l’Ajuntament tindrà lloc el ple del mes de setembre. Compromís per l’Alcúdia ha presentat les següents mocions:

1- Manifestar el total rebuig a qualsevol projecte de transvasament d’aigües del Xúquer a Alacant amb toma aigües amunt de la toma existent a l’Assut de la Marquesa, ja siga Antella, Cortes de Pallàs o des d’Alarcón, ja que posaria en perill la supervivència del Xúquer, de l’Albufera i dels diferents usos en la conca cedent. Manifestar que els estalvis de la modernització del regadiu de la Ribera han de quedar-se íntegrament en el Xúquer per a compensar els cabals que deixaran d’anar al riu, a l’aqüífer de la Plana Sud de València i a l’Albufera, i per incrementar les garanties de subministrament als distints usuaris de la Ribera.

2- Contra la discriminació en matèria d’inversions del Govern espanyol en el País Valencià i en la Ribera. Exigir al Govern Espanyol que en el Pressupost de l’Estat per a 2015, la inversió prevista per al territori valencià s’adeqüe tant a la nostra població com a la nostra aportació al PIB estatal de manera que s’equipare la inversió productiva prevista a la mitjana estatal. Sol·licitar que acabe la discriminació en les inversions al territori valencià que els Pressupostos Generals de l’Estat arrosseguen des de fa anys i un pla de retorn del deute històric que manté el Govern Espanyol amb els valencians i valencianes. http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268295

3- Contra l’eliminació d’una nova freqüència de la línia d’autobusos de l’Alcúdia a València. Requerir novament al govern de la Generalitat Valenciana que, de manera immediata i urgent, garantisca la millora de la qualitat i la freqüència del servei de la línia d’autobusos de transport públic cap a València que actualment presta l’empresa concessionària TOGSA, recuperant, com a mínim, el servei recentment suprimit.

4- Manifestar el suport al manifest de Pobresa Zero “Contra la riquesa que empobreix exigim justícia social”. Manifestar el compromís de donar prioritat a la lluita contra la pobresa i l’exclusió en tots els seus aspectes. Sol·licitar a la Generalitat Valenciana que destine el 0,7% del pressupost de la Generalitat Valenciana, compromès en la Llei valenciana de cooperació al desenvolupament i el Pacte valencià contra la pobresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!