27 de gener de 2015
0 comentaris

AQUEST DIMECRES 28 DE GENER A LES 19:30 PLE DE L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA

Compromís presenta dos mocions sobre l’atenció immediata als afectats de l’hepatitis C i sobre el Salari Mínim. Igualment s’aprovaran els pressuposts per a 2015 als que Compromís ha presentat distintes propostes, com l’extensió del Banc de Llibres a l’Ensenyament Secundari Obligatori o la pintura dels col·legis públics durant aquest estiu.

Demà dimecres 28 de gener a les 19:30 al Saló de Plens de l’Ajuntament tindrà lloc el ple del mes de novembre. Compromís per l’Alcúdia ha presentat les següents mocions:

1- Demanar l’atenció immediata als afectats de l’hepatitis C. Aquesta atenció ha de fer-se sobre la base del criteri mèdic i no sobre la del preu del medicament. Instant al Govern de la Generalitat a que generalitze i garantisca l’accés als tractaments d’última generació per a les persones afectades per Hepatitis C. Instant al Govern de la Generalitat per a que inste al Govern de l’Estat a negociar un preu raonable i accessible dels medicaments d’última generació necessaris per a curar les persones afectades per hepatitis C.

http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268368

2- Exigint la millora del Salari Mínim Interprofessional. Manifestant el rebuig per l’ínfim augment del salari mínim interprofessional dut a terme pel Govern de l’Estat del 0’5% per ser insolidària amb els assalariats i assalariades i perjudicial per l’economia. Instant al Govern de l’Estat a que el SMI s’acoste al 60% del salari mitjà net, tal com recomana la Carta Social Europea subscrita per Espanya.

3- Propostes per als Pressuposts de 2015. Compromís ha presentat 5 propostes per incorporar als pressuposts de 2015 entre les que destaquem l’augment de la partida d’Ajudes educació, transport, llibres i material escolar per tal de posar en marxa un Banc de Llibres per als alumnes d’Educació Secundària Obligatòria i crear una partida nova en el capítol d’inversions: Pintura edificis dels Col·legis Públics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!