AQUEST DIMECRES 24 DE SETEMBRE A LES 20:00 PLE DE L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA

Compromís presenta quatre mocions sobre les deficiències de funcionament del Centre de Salut de l’Alcúdia, per a demanar la retirada i substitució de la coberta de fibrociment del porxe del col·legi de Les Comes, demanant ajudes al caqui pel veto rus i contra la proposta del PP de modificació de la llei electoral

Demà dimecres 24 de setembre a les 20:00 al Saló de Plens de l’Ajuntament tindrà lloc el ple del mes de setembre. Compromís per l’Alcúdia ha presentat les següents mocions:

1- Sobre les deficiències de funcionament del Centre de Salut de l’Alcúdia manifestant  l’enèrgica protesta per la situació que s’ha donat durant el mes de setembre al Centre de Salut de l’Alcúdia, tant pel que fa a les llistes d’espera de medicina general, com per la situació del servei de pediatria que ha estat funcionant amb un sol pediatra dels dos que corresponen. Exigint a l’empresa Ribera Salut, concessionària de l’Hospital de la Ribera, que el nivell de prestació de serveis durant l’estiu i durant la resta de l’any per al Centre de Salut de l’Alcúdia siga al 100%. Exigint que la llista d’espera per a medicina general del Centre de Salut de l’Alcúdia siga realment de 48 hores, com anuncia el gerent de l’Hospital, i no de fins 11 dies com ha passat aquest mes de setembre.

2- Demanant la retirada i substitució de la coberta de fibrociment del porxe del col·legi de Les Comes que conté fibres d’amiant, sol·licitant a la Conselleria d’Educació la retirada i substitució d’aquesta cobert el més prompte possible i sol·licitant a la Conselleria d’Educació informació sobre el pla per eliminar progressivament el fibrociment dels centres escolars i en concret pel que fa al Col·legi Públic Les Comes.

3- Demanant ajudes al caqui com a conseqüència del veto rus instant al Consell a que realitze les accions oportunes davant la Unió Europea per tal de millorar les ajudes econòmiques destinades a pal·liar els efectes del veto rus a les importacions europees en relació al productes agraris valencians i en especial pel que fa al cultiu del caqui. Instant el Consell per tal de que sol·licite del Govern de l’Estat establir la preferència europea en l’adquisició dels productes agraris davant l’actitud de països tercers, que tenen acord preferencial amb la Unió Europea.

4- Contra la proposta del PP de modificació de la llei electoral per a l’elecció directa dels alcaldes manifestant el seu rebuig a la modificació de la llei electoral en els termes en què s’ha anunciat o en altres semblants que aprofundisquen en la manca de proporcionalitat i reiterant allò manifestat en la moció aprovada en desembre de 2011, en especial pel que fa a la proposta d’introduir en la legislació electoral mecanismes que possibiliten una major participació de l’elector en la representació obtinguda. Considerant, en aquest sentit la implantació del sistema de llistes obertes o desbloquejades.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *