El bloc de Palafrugell

L'Empordanet

El poble tornarà a parlar, aneu en compte.

Portem molt temps sortint al carrer, no per convocatòries de partits o sindicats. Ens auto-convoquem com a impulsors de l’ANC  o cridats per Òmnium Cultural.  Ho fem per reclamar el dret a ser lliures. A viure en un nou país. A administrar el nostre destí. Quasi estem afònics. Sembla que el nostre clam no s’ha entès gaire o gens, segons es veu per les reacciones que estan tenint els receptors del missatge. Els que haurien d’administrar aquesta força popular.

Els uns fan propostes amb condicions difícils d’acceptar per la resta. Altres fan contra propostes prou acceptables, però massa dures per els primers. N’hi ha que sembla que els va prou bé la segona proposta, però ja ho veurem. I en queden uns que s’han quedat descol·locats després del 9N, ho potser ja ho estaven fins hi tot abans? per allò de si, però no, o si, però si, o llibertat de vot amb condicions i resulta ara que diuen estar en contra de la independència, quan sempre hi han estat en contra.

No sé com ho acabaran solucionant, però una cosa és clara, no poden girar l’esquena al poble, que és a la fi el que ha portat la veu cantant en tot aquest procés.

No ens decebeu, feu la feina que us hem encomenat recordant que quan hem sortit al carrer ho hem fet junts, barrejats, sense mirar si al costat teníem un Convergent, un d’Esquerra, un de la Cup, un socialista o un d’Iniciativa. Volem una proposta que serveixi per anar junts cap a la Independència, no una baralla entre partits que ens obligui a tornar a sortir al carrer per dir-vos, a vosaltres, que treballeu per servir el poble de Catalunya i el seu futur com Estat Independent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.