Rodamón

Llibertat, justícia, solidaritat

29 de maig de 2021
0 comentaris

Ens manifestam avui, dissabte: del 15M 2011 al 29M 2021

Ni si ho haguessin fet a posta!

El mateix dia, dissabte 29 de maig de 2021, que arreu de l’Estat espanyol el moviment pensionista més combatiu es manifesta públicament contra el Pacte de Toledo i les recomanacions que se’n deriven, ELS QUATRE DE SEMPRE (CCOO, UGT, CEOE i CEPYME) fan públic el seu suport a un acord polític amb el govern «més progressista de la història» sobre les línies mestres per reformar les pensions, una vegada més.
I ja en van quantes? …

El Moviment 15-M,  també anomenat moviment dels indignats, fou un moviment ciutadà format arran de la manifestació del 15 de maig de 2011. Havia estat convocada per diversos col·lectius, després que una quarantena de persones haguessin decidit acampar a la Puerta del Sol de Madrid. Es produïren una sèrie de protestes pacífiques a l’Estat espanyol, amb la intenció de promoure una democràcia participativa allunyada del bipartidisme – producte del règim del 78 i encarnat en el PSOE i el PP – i allunyada també del domini de bancs i corporacions. També reclamaven una «autèntica divisió de poders» i altres mesures amb la intenció de millorar el sistema democràtic a l’estat espanyol.

Pel que sembla, a la vista de les imatges difoses, just just haurà perdurat només una desena d’anys seguits! Malauradament, com acostuma a ocórrer sovint, aquell moviment rebel de protesta -integrat majoritàriament per gent jove – ha estat engolit pels mateixos monstres de sempre, guardians zelosos de les essències més pures, crues i dures del capitalisme més perniciós.

Sortosament perdura en el temps la lluita del moviment pensionista arreu de l’Estat espanyol, integrat per persones d’edat més avançada que no estam disposats a cedir el més mínim davant allò que consideram contrari als drets més elementals de la ciutadania democràtica: unes pensions públiques dignes, no ja per nosaltres, que ja en gaudim, sinó sobretot per les generacions més joves que, si no espavilen, corren el perill de no gaudir-ne mai.

A causa, precisament, d’aquestes maniobres, fosques, duites a terme d’amagat pel Govern, les patronals i els sindicats més domesticats donen l’esquena al moviment pensionista més combatiu.

Per això, no afluixam!
Avui mateix, dissabte 29 de maig a les 19 hores, tenim previst de realitzar una manifestació pública que, a Mallorca, arrancarà des de la plaça Espanya; a Eivissa des de la plaça sa Graduada a Vila; i des de Menorca ja s’ha fet a la plaça des Ramal d’Alaior.

Ens manifestam per la defensa de les pensions públiques!
Reclamam unes pensions dignes ja!
Deim NO al Pacte de Toledo!
Rebutjam retallades i privatitzacions de les pensions públiques!
Lluitam pel Treball, l’Habitatge, la Sanitat, l’Educació i els Serveis Públics com a drets de tothom!

La teva participació és molt important!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!