26 de febrer de 2010
General
3 comentaris

Experiències químiques al laboratori

El passat dijous 18 de febrer vam anar al laboratori juntament amb les classes dels Gegants i Dimonis, 3r i 4t de Primària. Principalment vam explicar els conceptes de densitat i dissolució. Per començar ells ens van posar al dia de quins eren els seus coneixements, i després amb l’ajuda d’uns experiments al laboratori vam poder posar-los en pràctica.


Va ser una bona ocasió per compartir un vocabulari específic i propi de les ciències com per exemple: què és el solut, el dissolvent, una solució saturada, els col·loides, i finalment saber fer la interpretació gràfica de com influeix la temperatura en la velocitat de la reacció.


També vam aprendre el nom dels diferents instruments del laboratori, com per exemple: proveta, vas de precipitats, càpsula de petri, tubs d’assaig, gradeta, espàtula, vareta de vidre,…


La promoció Europa estem molt contents de poder compartir moments tan instructius i especials amb vosaltres, i esperem poder continuar treballant en un futur molt pròxim altres nous projectes.

 


Promoció Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!