Per què el fet de tenir els ulls blaus prove d?un gen recessiu?

Els ull blaus és un gen recessiu pel fet que és una motació genètica dels ulls marrons. També es pot afirmar que el gen blau és recessiu perquè hi ha més probabilitats de tenir un fill amb els bulls marrons malgrat un dels dos pares tingui els ulls blaus, ja que el fet de tenir els ulls blaus és una característica albina, i els albins són en la seva totalitat de gen recesiu.

Podem afirmar segons els continents que hi ha més casos d’ulls blaus, ja que el primer home en tenir aquesta motació genètica era de la part del Nord, dels països Eslaus, el lloc on ara mateix hi ha més  nombre de persones amb els ulls blaus.

Sara Peredo. 4t ESO

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *