26 de febrer de 2009
Sense categoria
1 comentari

Conferència d’en Claudi Mans

Com ja us havíem anticipat, el dia 5 de febrer el alumnes de secundària vam rebre la visita del catedràtic d’Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona, i autor del llibre Els secrets de les etiquetes, Claudi Mans.

Ens va introduir dins del món científic mitjançant l’explicació de la història de la Rínxols d’Or. El relat va estar enfocat des d’un punt de vista científic i així vam arribar a la conclusió de que les coses si passen tenen un perquè.

Durant la conferència, ens va explicar com és el mètode científic, a partir d’una hipòtesis. Què és una hipòtesis? és quan tens una idea prèvia, i per saber si és certa o no has de fer una sèrie de comprovacions.

Aquesta va ser la primera part de la conferència, ja que com ja hem explicat abans, Mans, és autor del llibre Els secrets de les etiquetes, llibre que estem treballant els alumnes de 4t d’ESO i del qual preteníem saber una mica més des del punt de vista del autor. Junt amb els alumnes de 4t d’ESO també hi havien uns de 3r, els quals necessitaven la seva ajuda per obtenir unes informacions per acabar el seu treball de recerca de naturals.

Estem molt agraïts d’haver rebut la seva visita i d’aquesta manera entendre una mica més el llibre,  i ala vegada  assolir nous coneixements.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!