Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

7 de febrer de 2008
1 comentari

Revista Mà, número 2

Ahir va sortir de la rotativa el número 2 de la REVISTA MÀ, gratuït mensual d’Osona en català i resums en 5 idiomes, que, coses de la vida en soc el director.
Res és fàcil: els continguts, trobar el to just perquè la revista sigui per tothom i no tinguem l’etiqueta sols de revista pels immigrants, la publicitat -costa arrencar en un mercat molt estirat tot i que tenim el millor producte-, la distribució -això és el que ha anat millor. Els 15.000 exemplars del primer número van volar dels punts de distribució.
En aquest segon número hi ha una entrevista a l’alcalde de Vic i el tema central gira al voltant d’"els fills dels immigrants".
No cal dir que unes de les claus de l’èxit de la revista, més enllà del model lingüístic i la seva intencionalitat, és l’atrevit disseny del Xavi Roca, on en cada número, la mà i els colors de la portada seran diferents.
Podeu descarregar-vos la revista en PDF d’aquí.
La pàgina i bloc de la revitsa és www.revistama.cat
Podeu llegir el número 1 del més anterior aquí.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Des de l’òptica d’una educadora que, com centenars i centenars de mestres, conceptua l’educació com exercici de ciutadania, sense que cap llei ho prescrigui, us felicito per aquest segon número de la revista. ës una bona eina educativa!
    Bruna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.