Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

7 de març de 2007
General
4 comentaris

Entrevista a en Titot

Aquesta darrera setmana vam realitzar aquesta entrevista a en Titot per la Dossier "L’estratègia independentista, avui" del SocialCAT, del qual també he penjat al bloc l’entrevista a l’ Hèctor López Bofill. Aquest dossier de SocialCAT, penso serà interessant i bo (com tots els altres…, modèstia a part) i molt transversal.

En Titot és molt bon tiu. El conec des de l’època de l’MDT a finals dels 80, abans de que sigués un famós cantant amb el roc a la faixa, entre diversos gèneres musicals. Darrera la seva imatge una mica baligabalaga hi ha una capacitat de treball i creació brutals, i una encara més gran estima i compromís pel país i la seva gent, i moltes espurnes de genialitat. L’he seguit al davant i darrera els escenaris i aventures -tinc pràcticament tots els seus discs, diria-, i ens hem picat l’ullet cadascú des del seu front de lluita. De fet sempre me n’he considerat company. I ens hem trobat a la festa, a la mani, al llarg i ample del país i a la Patum, això sí.

És per això que em va fer il·lusió el missatge que em va deixar en el "post " d’aquest bloc "A la muntanya i fa molt fred (polític) i a les muntanyes cerdanes més". En Titot, després de fotre’m una mica de canya, que no l’hi tindré massa en consideració, deia coses bastant sàvies (referents a la metàfora de la muntanya i la plana en l’independentisme) :

"Heu de respectar els que ens em volgut quedar a les muntanyes a vetllar pels nostres tòtems –referents dic jo– ideològics; així us els recordarem i podreu tornar sempre que volgueu a fer-hi celebracions. Ah, i quan ocupeu la plana i entreu a la ciutat -metafòricament- feu-ho amb els vestits de la nostra tribu –sense cambiar-vos de samarreta, que diria l’Ovidi. Continueu sent independentistes i d’esquerres-. Ah, i recordeu sempre que el nostre tòtem ideològic no és la democràcia liberal, sinó la independència i el socialisme"


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.