Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

10 d'abril de 2007
2 comentaris

El Trinquet


Trinquet
és un programa de la Televisió Valenciana (enllaç) sobre Pilota. Jo el pesco -principatí com soc- per "TVV Internacional", ja és trist però és així.

M’he passat algunes tardes de diumenge seguint el partits decisius del Circuit Bancaixa de la modalitat de "Escala i Corda", que és em sembla la principal lliga professional de Pilota Valenciana.

Altres modalitats són el Raspall, Les Llargues -que es juguen al carrer- Galotxa i altres. Podeu trobar molta informació a la xarxa, en aquest bloc, en aquest altre o en aquesta pàgina. I moltes fotos aquí en aquesta del Flickr.

Tot això ho deia a propòsit d’aquesta animalada del Govern pepero de València de prohibir les emissions de TV3 al País Valencià. Per mi té un nom: són uns fatxes! Ens priven de la comunicació nacional i mentrestant ens empassem Tele espanyola i americana per un tubo (que no és un youtube).

Precisament he trobat un vídeo de la final individual -a mi m’agrada més quan es juga en parelles o trios- del 1993 en que juga el gran Genovés I contra Sarasol I.

No sols és qüestió de poder saber del sud del país, de poder veure les TV públiques respectives, sinó de poder ser un país normal sense tantes manies. VISCA LA PILOTA!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Hola Cesc

    Aqui va una petita reflexió que m’ha semblat molt interesant…

    Salut

    Anna De los Riscos

    "Si la nostra identitat no fos qüestionada dia rere dia, no caldria insistir-hi. Els escriptors de països independents no parlen d’independència, senzillament l’exerceixen." (Víctor Alexandre, entrevista a La Directa, 31/1/2007)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.