Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

14 de maig de 2007
8 comentaris

Avui he participat en un míting electoral (vídeo)

Això dels blocs, és cert que, masses voltes té un punt d’egolatria que s’ha de mesurar. Si hem permeteu l’excés però, penjo el vídeo amb el meu discurs, 9 minuts, no m’he passat massa, en la Festa d’Esquerra a Terrassa d’ahir diumenge 13 de maig, amb arrossada popular inclosa. Servidor l’hi agrada molt més el sindicalisme que la política, però si un dia et deixen el micro…


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Aclariment: el pressupost de Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa ha puujat un 20% el darrer any i un 60% en tota la legislatura.

  2. Què és un pijoprogre? en tot cas, bio-pijo!

    però perquè teniu aquesta mania d’etiquetar a les persones?

    sou uns estereotipadors i a voltes no ens veiem el melic.

  3. Bergonya hauria de donar a la gent d’ERC de la gestió que han fet l’última legislatura al serveis socials. Mai, i dic mai (ni amb PSC, no amb IC) s’havia vist un despotismees i una sobervia com la que han exercit de forma sistemàtica la Regidora, la Gerent i la Cap de Serveis socials: Totes elles d’ERC o afins al partit. I si no, que algú d’ERC m’expliqui si tan bé ho han fet, com van fulminar de la candidatura d’aquestes últimes eleccions a la Celia Ros, doncs per una raó ben sencilla, ells saben que ha estat un desastre, que els serveis socials municipals són un veritable caos, que les persones que estaven i algunes de les que segueixen no estan preparades per dirigir això, que els treballadors estan més rebotats que mai, que les entitats i professionals de la ciutat estan més que defraudats.

    Però tot i això segueix la Cap de serveis i la Gerenet, i no només sembla que no han aprés la lecció dels últims 4 anys, si no que segueixen en la mateixa linia, però encara amb més intensitat. Conclusió: tal com està organitzada la regiduria i l’Àrea, la incompetència d’algunes persones, el malestar dels professionals i les mobilitzacions d’enntitats i persones afectades per els desastre dels serveis socials, ens esperen 4 anys bastant moguts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.