4 de maig de 2016
0 comentaris

Inauguració de la Mostra La Vida Rústiga

P1330242_rd

Divendres 29 d’abril, ha tengut lloc la inauguració de la mostra La Vida Rústiga del Centre Excursionista de l’Alguer a la sala Maria Font del Museu de la Vida Rural a l’Espluga de Francolí, en província de Tarragona.

Ha obert l’acte Carles Duarte, president de la Fundació Carulla, propietària del museu, amb Irene Coghene, segretària del Centre Excursionista de l’Alguer, Mauro Mulas, responsable de la mostra i el síndic de l’Espluga de Francolí, David Rovira.

Francesc Marco, conseller de la Executiva Nacional de la Plataforma per la Llengua, ha presentat L’últim seller dedicat a Carmelo Budruni, curat dels socis de la delegació de l’Alguer, Mauro Mulas i Paolo Salis. A conclusió, los presents han pogut tastar productes típics de l’Alguer, com l’oli i el menjar blanc.

La Vida rústiga permet de conèixer una part d’història local, un bagatge cultural i el lèxic  lligat a les tradicions del món de la campanya algueresa, encara poc valoritzat. Lo Centre Excursionista de l’Alguer, amb treballadors, amics i estimadors ha pogut iniciar aqueix projecte, que se desitja continui durant los anys. La segona edició de la mostra, restarà oberta fins al 26 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!