L’eco de les meves passes…

Sóc de pensament heterodox, difícilment classificable en un corsé ideològic. La meva biografia parla d’haver participat en diferents moviments polítics i socials i d’un compromís sostingut a favor de la renovació pedagògica. L’eco de les meves passes, títol que emula “El eco de mis pasos ” de García Oliver, no pretén ser unes memòries, respon a l’eco que deixen les nostres reflexions un cop compartides i la seva projecció en l’espai-temps fins on arribi la seva aroma…
El bloc, per tant, respondrà a aquesta heterodòxia i a la diversitat d’interessos i reflexions que em passen pel cap; d’una manera general puc parlar de política, d’idees, de filosofies, de llibres, de l’amor… o escriure un relat, lluny, doncs dels blocs monotemàtics. No agradarà, suposo, al tipus de personalitat massa rígida. Em disculpo d’antuvi.
La vida és massa rica per bolcar-la en un bloc, tanmateix, si més no, que n’arribi una lleu ombra…

Afegeix un comentari