Els alumnes de PCAV muntaran ‘LA CARA B de la SETMANA’

Per tal de donar un enfocament més desenfadat i espontani a la 9ena Setmana de la Comunicació a la Universitat de Lleida, els alumnes de Periodisme i Comunicació de la UdL, càmara fotogràfica en mà, captaran les instantànies de ‘la cara B’ de la Setmana.

Com bé sabem, en els congressos i col·loquis de qualsevol disciplina, a més, esclar, de les fotografies oficials directament publicables, sempre hi ha aquelles imatges que són típicament divertides, sovint agafades espontàniament.

Aquestes visuals tan expressives són les que normalment, per prioritats de feina o bé per decòrum, no es fotografien, però que queden a la retina dels que som observadors i observadores i afegeixen un toc de simpatia i de frescor en aquestes trobades.

És amb aquest pròposit, doncs, de ‘captar l’instant’, que convidem entusiastament l’alumnat de Fotografia del Grau de Periodisme i Comunicació Audiviosual (o el que vulgui, voluntàriament, que tingui una càmara a mà, qualsevol moment és bo!) per recopilar tot aquest tipus de fotos que requereixen més observació i mirada afilada.

També fem extensiu aquest repte a tots aquells i aquelles que puguin ser més creatius i que donin una altra imatge de la Setmana fent-se valer de les tècniques fotogràfiques que més els abelleixin. En aquest cas no hi ha límits ni censura que valguin!

En aquest enllaç anirem pujant i compartint totes aquestes instantànies impagables: http://www.flickr.com/photos/catedraperiodismecomunicacio/. Ens podreu fer arribar les vostres fotos de “La CARA B de la SETMANA” a través del nostre Facebook o de catpec@udl.cat. 

Ja ho sabeu, no us quedeu només amb la cara seriosa de la Setmana de la Comunicació: calibreu bé l’objectiu i robeu l’instant, com sigui, quan sigui i a qui sigui!

Animeu-vos i poseu-hi imaginació i ull murri!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *