#CCPC2, un congrés global

Comunicació en Xarxa i Ciutadans Globals” és el punt de partida d‘un Congrés que vol continuar aprofundint i debatent sobre tot allò que sigui primeríssima actualitat de la comunicació política mundial.


En molt poc temps moltes coses han canviat, el que abans era dogma ara pot ser fins i tot negatiu. Avui, fem política des de les institucions però també des de les places, els barris, Internet. La política institucional té competidors. La política ha pres el carrer i avui més que mai en la història de la humanitat, els Ciutadans estan connectats a l‘instant. Els mitjans tradicionals han deixat de tenir el monopoli de la Comunicació i ara són els ciutadans, connectats en xarxa, els que consumeixen i creen informació escollida i buscada. 

El món canvia de pressa i la Comunicació ha de créixer amb ell.

Prestigiosos experts tant de l‘Estat Espanyol com dels EUA, Brasil, Itàlia i Regne Unit realitzaran les seves ponències en un espai que torna a acollir el CCPC, la Universitat Ramon Llull i la seva Facultat de Comunicació Blanquerna. Una Universitat que és referència en la comunicació política al nostre país. El seu emblemàtic Auditori serà l‘espai on es celebrarà el #CCPC2. Les ponències es traduiran simultàniament en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Aquest congrés està dirigit a professionals de la comunicació política, partits, assessors, acadèmics, consultors, administracions i institucions.

Qualsevol qui ho vulgui pot ser ponent del #CCPC2. Les bases les podeu consultar a: http://ccpc.cat/callforpapers.php?lang=cat

Text: Àstrid Alemany
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *