LA TELEVISIÓ EN EL LÍMIT I ELS LÍMITS DE LA TELEVISIÓ

La televisió forma part del nostre entorn més quotidià. És per això que no podem deixar de banda les implicacions que el seu ús, els seus continguts i els seus perfils, els seus formats i els seus dissenys tenen en el si de la vida social. Preguntar quina televisió volem és també preguntar quina societat construïm.


Des de la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la Universitat de Lleida us convidem a participar en una mitja marató televisiva que inclou la projecció de tres programes excepcionals i polèmics. Després de cada projecció obrirem un debat amb la participació de quatre personatges de la comunicació audiovisual, moderat per un professional reconegut i amb una llarga experiència en televisió pública i creació de productes audiovisuals prestigiosos i populars.

Dijous 15 de desembre 2011
Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Tranfronterera, Campus de Cappont, Universitat de Lleida.
Horari: 10 h. -12’30h. 12’30h.-15 h. 17h.- 19’00h.
Assistència: Lliure mentre ho permeti l’aforament.

PROJECCIONS:

Le jeu de la mort: Christophe Nick. Un programa experimental que constitueix un estudi a gran escala de les relacions entre moral i autoritat, en un plató televisiu.

Let’s make a baby: Helen Sage, BBC Three. Una companyia de falsos productors intenta vendre un “reality show” en què es convida un grup de desconeguts a participar en un programa televisiu amb l’objectiu de tenir un fill.

Bye bye Belgium: Philippe Dutilleul, RTFB. La fi de Bèlgica no és cap broma. Què passa quan un informatiu de televisió anuncia que el Parlament flamenc ha votat la independència, el rei ha fugit del país i la policia patrulla la nova frontera?

Conductor i moderador: Francesc Escribano, director Minoria Absoluta.

Convidats: Miquel Garcia (TVC), Tinet Rubira (Gestmusic), Philippe Dutilleul (Radio Télévision Belgique Française), Joan Manuel Tresserras (UAB).

Coordinació
: Teresa Serés, a partir d’una idea de Francesc Escribano.

Organitza: Càtedra de Periodisme i Comunicació de la UdL.
Patrocinen: Waita TV, Nova Veranda i Consell Comarcal del Segrià.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *