El dissate 3 d’octubre, ja veieu que us avisem amb temps, el Casal organitzarà un taller de degustació de cuina saludable a càrrec de la dietètica i nutricionista Marta Malet, de dues hores i mitja de durada.
El taller es farà a la cuina del casal i potser també a l’entresòl, de les 10 del matí fins a 2/4 d’una del migdia. El preu del taller és de 20€ per als socis i sòcies i de 25€ per a qui no en sigui.
Les incripcions es podran fer omplint la butlleta d’activitats que trobareu a la Tavena Despertaferro (C/Martí Napolità, 7 de Reus) o trucant al 696795179 o escrivint a martamalet@gmail.com o a activitats@casaldespertaferro.cat
A continuació us detallem el taller punt a punt:
1. Explicació senzilla dels continguts i requisits que necessita.
Taller de cuina per a tots els públics, fresc, dinàmic i agradable. Entre tots i totes elaborarem un àpat estiuenc equilibrat, sa i deliciós. Aquestes són els 3 lemes de les meves cuinetes per a que surtin receptes d’allò més bones. I sobretot, sobretot , elaborarem plats adaptats als nostres costums, senzills i amb ingredients fàcils d’aconseguir.
El taller tindrà una breu introducció teórica sobre la importancia de l’equilibri alimentari en els nostres plats i la part pràctica en la que s’elaborarà un dinar d’estiu equilibrat.
2. Exposició de la formació i experiència relacionada amb l’activitat.
Marta Malet Casas
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica
Certificada per Nutricional Coaching
Creadora del bloc de Dietética Holística martamalet.com
Cocreadora del projecte d’Agricultura i alimentació ecològica elmasetecologic.com
3. Dades de contacte.
Marta Malet Casas
martamalet@gmail.com
tlf: 696795179
https://www.facebook.com/martamaletcasas
activitats@casaldespertaferro.cat
4. horari
Dissabte 3 d’octubre de 10 a 12,30 h
5. Preu
Preu socis: 20
Preu no socis: 25
6. Asssitents
Mínim assistents: 6 persones
Màxim assistents: 12 persones
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!