La Taverna Despertaferro busca nou cuiner/a de cara a la reobertura la darrera setmana d’agost, a continuació us detallem els requisits que demanem:
Formació
Convenient
– Graduat ESO/ Graduat Escolar.
– Certificat de formació sobre higiene alimentària.
Relacionada
– Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Serveis de Restaurant i Bar/ FPI d’Hoteleria-Restaurant-Bar.
– Cicle Formatiu de Grau Superior de Restauració/ FPII Hoteleria.
– Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina/ FPI de Cuina; FPI d’Hoteleria-Cuina.
Experiència
– Experiència de més d’un any en el sector de la restauració.
Habilitats
Correcció, pulcritud i higiene en la manipulació dels productes; agudesa visual, gustativa i olfactiva; destresa manual; sentit artístic; creativitat; organització i disciplina; concentració; rapidesa i memòria; capacitat de treball en equip i capacitat de lideratge.
Funcions
– Administrar l’aprovisionament i controlar consums.
– Manipular en cru i conservar tota mena d’aliments.
– Preparar i presentar diferents tipus de plats de la cuina regional i tradicional.
– Aconseguir l’aprofitament màxim dels gèneres.
– Establir i comprovar els menús de personal.
– Intervenir en la determinació de l’oferta, redacció de menús, cartes, etc.
– Avaluar la qualitat, rendiment i escandall de gèneres de mercat.
– Control de la finalització del servei, controlant el procés de neteja de tota la vaixella i utensilis utilitzats, així com la neteja de les diferents dependències i les mesures de seguretat (apagar llums, gas…).
Horari
– Dimecres i diumenge de 19 a 22:30h
– Dijous, divendres i dissabte de 19 a 24h
Els interessats/des podeu enviar el vostre cúrriculum al correu taverna@casaldespertaferro.cat o bé a través de les plataformes on també penjarem aquesta oferta laboral.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!