Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

31 de març de 2009
0 comentaris

Isma dóna el triomf al Ferro

El Ferro ha sumat una important victòria al camp del Tarragona, a qui ha derrotat per la mínima (0-1), gràcies a un solitari gol d’Isma als onze minuts de joc. Els reusencs han tingut les idees molt clares des del principi i no han donat cap concessió a un rival que no ha sabut trencar la teranyina defensiva.

Els reusencs han mostrat des de l’inici les seves cartes, plantant-se molt ben col·locats en el terreny de joc i tocant la pilota amb criteri. A més, als onze minuts de joc s’han trobat amb el gol a favor d’Isma, a la sortida d’un córner, que els ha ajudat encara més a mantenir aquest estil. De mica en mica, el Tarragona ha començat a estirar les seves línies, fent-se amb el control del partit, encara que sense crear perill suficient en la primera meitat.

La mala notícia han estat les lesions de Dudu i Artald en el tram final de la primera part, unes lesions que han trastocat els plans de l’entrenador Joan Zaragoza, però que ha sabut solucionar perfectament. En la segona meitat s’ha viscut la mateixa tònica de joc que en la primera, amb un Tarragona més incisiu en atac i que ha pogut empatar en els darrers instants, amb dos jugades realment perilloses. Però el Ferro, amb molt de patiment, s’ha acabat emportant la victòria.

Fitxa Tècnica

TARRAGONA: Jesus, Guerrero, Julius, Joshua, Doncel, Mora, Ohukoneke, Navarro, Rodríguez, Moustapha, Moros (Queralt).

DESPERTAFERRO: Aitor, Nievas, Sergi, Forne, Lluís, Dudu (Pintxu), Jaume Vich, Prous, Artald (Pere) Ramon i Isma.

ÀRBITRE: Oriol Semente. Ha expulsat per doble amonestació als locals Queralt i Navarro. Ha amonestat als locals Ohuneke, Navarro, Rodríguez, Morros i als visitants Lluís, Isma, Ramon, Jaume Vich, Prous i Pere.

GOLS: 0-1, Isma (11′).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!