Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

10 d'agost de 2012
0 comentaris

Es farà la segona trobada per rellançar el Ferro

Com ja us vam avançar fa unes setmanes, el Club Esportiu Despertaferro! ha començat un procés de reestructuració i institucionalització, que ens permetrà recuperar el que per tots era el més important, l’esperit del ferro, i el sentiment de pertinença a un projecte esportiu diferent, basat en l’esport com a eina de formació social i personal; on els valors com el respecte, la salut, la col·laboració, el país o l’amistat siguin mil cops més importants que pujar de categoria o guanyar costi el que costi.

L‘èxit de la passada reunió, amb 16 asssitents, ens va permetre constatar que el Ferro continua ben viu si bé cada secció és totalment autònoma. Aquesta incomunicació deguda a l’evident manca de junta directiva i d’objectius comuns, li resten força i cohesió a l’entitat.  La segona reunió per rellançar el Ferro es farà el proper dimecres 5 de setembre a les vuit del vespre a la sala d’actes del Casal.

Ara podem parlar de que el Ferro compta amb 5 seccions en actiu: Futbol Sala, Bitlles, Bàsquet, Futbol 7 i la nova secció de Dards encara en gestació. (Continua).

Us fem un petit llistat de com està ara com ara cada secció esportiu:

– Futbol Sala: Aquesta temporada acaben juvenils i passen a seniors. Fins ara han estat nou jugadors però aquest any passaràn a ser pocs, per tant fan falten unes 13 o 14 persones. Tenen entrenador. Fins ara s’han autogestionat però les fitxes dels jugadors pugen a 100 euros i hi ha manca de diners.

– Bàsquet: Són 15 jugadors, s’han anat autogestionant i funcionen molt bé, tenen entrenador i prou judadors. Plantegen una possible secció de bàsquet femenina.

– Futbol 7: Són entre 10 i 13 jugadors que juguen també autogestionant-se, han fet la lliga mileni. Estàn amb l’equipació sota mínims. Fan falta urgentment samarretes.

– Bitlles: Són unes 25 persones, van jugant a la lliga, s’autogestionen i tothom és sòci/a del club. Però necessiten gent igualment al ser poc constants.

– Dards: Aquesta nova secció s’acaba de crear fa poc i encara s’està gestant. La intenció és quedar els diumenges a la tarda, són un equip de 6 persones i més endavant s’apuntarien a algún torneig.

– Ping pong: No ha pogut venir ningú a la reunió

Hi ha 4 persones i algún espontàni que queden els dilluns a la tarda a l’escola Pompeu Fabra per jugar una estona, però com a secció, pràcticament no s’ha fet cap activitat. L’any passat es van demanar les instal.lacions del col.legi en nom del club i les taules de ping-pong que hi ha a l’escola juntament amb una mica de material (marcadors, xarxes i alguna cosa més) són del club.

La intenció era continuar jugant, però ningú té gaires ganes de muntar-ho com a secció oficial pel tema de reunions, etc.. ni competir en cap lliga.  (S’haurà d’aclarir que es fa amb tot plegat.)

– Futbol 11 veterans: El Roger Elias és el contacte d’aquesta proposta, d’una nova secció de veterans del futbol, jugant una lliga local de veterans.

– Acrobàcies: El Roger Olivé és el contacte d’aquesta secció encara no oficialitzada, però ja conformada durant el curs, i que preveu una ampliació de participants i continguts formatius. 

Podeu contactar amb qualsevol de les seccions del Ferro a dins de l’arxiu adjunt a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!