Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

6 de novembre de 2012
0 comentaris

El Ferro torna a agafar forma

Tornem a convocar reunió del Club per al proper dijous 29 de novembre a les 20.30h al Casal Despertaferro!.

Us detallem unes quantes coses referent al Ferro:

* Des del Casal s’han dissenyat unes noves butlletes de soci/a pel Club.

* La proposta de sopar i festa segueix en peu de cara al 15 de desembre:

– Es pretèn aglutinar a totes les seccions i simpatitzants per tal de conèixer-nos i reestructurar el club, potenciar-ne el sentiment i donar-li cobertura

– Els dj’s de la festa ja estàn confirmats: Jordi Abril, Roger Olivé, Joan Guiu i el Tito Salvat

– El sopar es farà a la Taverna fins a un màxim de 45 persones apuntades prèviament i si sobrepassem aquest número es farà a la Sala d’Actes del casal on hi caben unes 80 persones.

– Es decorarà la taverna amb una exposició de cartells antics del club.

A continuació trobareu l’acta de la passada reunió del Ferro.

Assistència: Alguer (Futbol Sala), Edu (Bàsquet), Roger (Dards), Miki (Futbol 7), Aurelio (H2O) i Xavi (Casal). S’excusa Pere Moreno.

1.- Repàs acta anterior
2.- Estat actual de les seccions
3.- Propostes
1.- Repàs de l’acta i de les tasques anteriors:
Des del Casal comentem el següent sobre els acords presos en la darrera reunió:
· Hem aconseguit un proveïdor de material a preus assequibles per a les seccions que vulguin editar material.
· També disposem d’un proveïdor per poder fer les estampacions a baix cost.
· També hi ha la possibilitat que part d’aquest material estigui esponsoritzat.
· Fins ara hi havia una persona alliberada al Casal que feia les tasques administratives. Hem de buscar una nova persona, i un cop la trobem, revisarà tot el llistat de socis del Club, conjuntament amb els responsables de seccions, per actualitzar-lo i realitzar els cobraments.
2.- Futbol Sala: es reuneixen entre aquesta setmana i la setmana que ve per planificar la temporada. No obstant, ja és segur que l’equip tiri endavant perquè té suficients efectius i ja han realitzat tots els tràmits amb la federació i RELLSA per poder començar la competició en condicions.
Bàsquet: Tenen tota la feina feta i estan esperant l’inici de temporada per començar a jugar.
Dards: Es va apuntant gent. Un equip ja el tenen ple. Si s’apuntes dues persones més, podran fer dos equips. Entrenen els dimarts a la Taverna (els entrenaments són oberts). Ja han realitzat tots els tràmits per poder competir. La lliga s’inicia a l’octubre. Comenten que tenen contacte amb una empresa que pot fer de patrocinador. També comenten que potser organitzen un “open” (torneig) a la Taverna per començar a fer coses.
Futbol 7: Arrepleguen samarretes que tenia el Futbol Sala per poder jugar. També tenen tots els tràmits fets per debutar a la competició.
3.- Propostes:
El Casal comenta la necessitat de començar a fer activitats socials per evidenciar que el Club s’està reactivant com a entitat. 
També posa de manifest la importància de reaparèixer als mitjans de comunicació i que aquests tinguin contacte de totes les seccions.
A tal efecte, es comenta la possibilitat de recuperar el cartell mensual amb el recull de tots els partits de totes les seccions.
També es comenta la possibilitat que cada secció reculli anunciants perquè aquest cartell compti amb anunciants, i així fer una mica de diners per la caixa comuna.
El Casal s’encarregarà de portar una proposta de disseny de cartell per a la propera reunió. Les seccions parlaran cadascuna aquesta proposta i la possibilitat de recollir anunciants.

Les seccions també parlaran la conveniència d’editar nou material i des del Futbol 7 proposen de fer jerseis. Fruit d’aquesta proposta, es comenta que si es fa un mateix jersei per totes les seccions, es podria augmentar el tiratge i posar-ne al a venda per als afeccionats.
També es comenta d’organitzar una festa conjunta a començament d’octubre per “celebrar” l’inici de la temporada i fer una “presentació” de les seccions.
Davant la davallada d’assistència respecte la convocatòria anterior, es decideix de convocar una reunió passat l’11 de Setembre, amb l’objectiu de recuperar gent de la primera convocatòria i decidir sobre les diferents propostes que s’han posat sobre la taula en la present reunió.
El Casal enviarà l’acta d’aquesta reunió i convocarà la propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!