Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

19 d'octubre de 2012
2 comentaris

Cua Roja, el nou casal independentista de Torredembarra

El proper dissabte 20 d’octubre a les 19h s’inaugura el nou Casal Popular Cua Roja a Torredembarra, al carrer Camp vell.  L’acte comptarà amb una petita mostra de cultura popular de Torredembarra, piscolabis, musiqueta en directe i la presentació del Casal. A més, aquell dia es descobriran algunes de les activitats que es duran a terme al Casal a partir del dia de la inauguració.

Aquest Casal vol ser un punt de trobada on els joves i no tan joves es puguin conèixer, parlar i compartir, però també un espai on sentir-se viu, real, alliberat de l’aparador de plàstic en que s’està convertint la quotidianitat. És molta la feina feta fins ara: les hores, els dies, les setmanes, els mesos i els anys que han invertit els col·lectius impulsors per poder crear aquest focus de cultura, que esperem que sigui un espai de llibertat, d’idees i activitats. (Continua)

Tres col·lectius del poble, l’Assemblea de Joves Independentista de Torredembarra, el Col·lectiu Feminista Les Filles de les Fetilleres i el Col·lectiu Independentista La Gaianada, es van unir per obrir un Casal Popular a Torredembarra.

Els primers objectius del Casal son crear un un lloc ple de vida, focus de solidaritat per ajudar aquells que més pateixen la crisi, lloc de difusió de discurs de moviments socials, útil per a la cultura popular com a lloc de reunió; un espai on fer-hi xerrades, cinefòrums i passis de vídeo, actes musicals de petit format així com cantautors i sessions de PD’s, menjars populars, ponències, tallers per educar a infants, tallers per adults on ser mestres i estudiants al mateix temps, un espai on construir social i nacionalment els Països Catalans, on sentir-nos iguals dones i homes, on solidaritzar-nos amb altres pobles, obert a tothom sigui quina sigui la seva procedència: en definitiva obert a totes aquelles entitats i col•lectius de Torredembarra i el Baix Gaià que contribueixen a l’esperit crític i l’acció col•lectiva a la comarca.

  1. Aquest Casal vol ser un punt de trobada on els joves i no tan joves es puguin conèixer, parlar i compartir, però també un espai on sentir-se viu, real, alliberat de l’aparador de plàstic en que s’està convertint la quotidianitat. És molta la feina feta fins ara: les hores, els dies, les setmanes, els mesos i els anys que han invertit els col·lectius impulsors per poder crear aquest focus de cultura, que esperem que sigui un espai de llibertat, d’idees i activitats. 

    cruise town cars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!