Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

7 de maig de 2008
2 comentaris

La magnitud de la tragèdia a la Boca de la Mina

A la pàgina 5 de la revista municipal de Reus El Mercadal surt públicat el projecte i plànol que certifica la defunció del passeig de la Boca de la Mina que quedarà englobat en una anomenada Àrea Residencial Estratègica, o sigui, pisos d’alt estànding. En definitiva, desapareix la Boca de la Mina que és de tots per a donar pas a pisos per a pocs, que per altra banda donada crisi immobiliària quedaran per a vendre.

  1. Encara que aquests projectes semblem imparables no ho són.

    S’han de destapar les estafes que hi ha a sota, l’especulació de solars privats de regidors i familiars seus que ara es vendran a preu d’or. Modificar el pla no es tan difícil i més si es fa una bona pressió popular.  Denúncies,  protecció de massos i entorn, conques hidrgràfiques, etc-

    Reus no necessita ni un sol pis més per què a dia d’avui ja n’hi ha 5000 de buits, es a dir, per a una població aproximada de 17.000 habitats. I aquest disvarat que fa ERC a Reus es per un mínim de 30.000 habitants més, així doncs reus ha de crèixer fins al 2011 (3 anyets Bergadà!) 50.000 habitats pel cap baix, més tota la resta d’urbanitzacions i polígons desaforats, doncs uns 90.000 habitats més. Res, que volen que Reus sigui un polígon pseudo urbà despersonalitzat que omplirà les butxaques de quatre regidors impresentables.

    No necessitem més regidors que tenen despatxos en masos del segle XVII que ara s’ha reconvertit en qualsevol parida disfressada de servei social.

    Necessitem masos habitats, camps  lleurats i el progrès el gurdem pels serveis socials per tothom, no només pels guetos que et voten.  Esquerra i Iniciativa de Reus han de deixar el govern si no volen perdre el poc que tenen. La CUP ha de ser la resposta a tota aquesta brossa traïdora que està convertint Reus en una barriada com Sant Boi o Esplugues de Llobregat.

    Fugir de Reus és la millor solució, marxar i no veure mai més tota aquesta merda i viure feliç en un altre banda.

    L’altre opció es quedar-nos, lluitar i pendrer-los-hi el poder que ja toca.

  2. A risc evident de fer-me pesat, fixeu-vos en la forma del límit nort de tota aquest desgràcia d’ERC- PSOE. És el límit de terme! I el temps em donarà la raó en el fet de que Reus deixarà de crèixer, el dia que com en aquest cas arribem als límits municipals.

    Sort que com diu l’Empar Pont Reus és un exemple a tot Catalunya de model de decreixement i equilibri territorial, sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!