Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

30 d'abril de 2008
Sense categoria
1 comentari

Un primer de maig doblement combatiu

Demà primer de maig, és la diada reivindicativa i també festiva de la classe treballadora, és a dir de quasibé tothom en aquest planeta.

La manifestació es farà com cada any a Tarragona, sortint de la plaça Imperial Tarraco a les set de la tarda.
La manisfestació, ha estat convocada per elements socials i sindicals fora del que anomenariem sindicats grocs (UGT, CCOO,etc) que pacten ressignadament amb els patrons qualsevol tema renunciant així a la seva pròpia idiosincràcia.

La convocatòria comptarà amb el suport de l’Esquerra Independentista del Camp, de la qual el Casal en forma part entre molts d’altres com Maulets, AJR, SEPC, etc.

A banda de la manifestació de demà; el divendres es farà una concentració de protesta contra l’empresonament del terrassenc Francesc Argemí, empresonat per ultratge no probat a la bandera espanyola, a dos quarts de vuit davant del Casal Despertaferro!.

L’empresonament del Franki, ha provocat una onada de solidaritat des del seu empresonament fa dos dies. Les protestes han estat reprimides amb càrregues a cops de porra pels Mossos d’Esquadra i ha estat quasibé obvida dels mitjans de comunicació que amaguen l’empressonament d’un jove que no ha tingut un judici just, sense proves, amb declaracions falses i amb un jutge militar reciclat que imparteix justícia espanyola a les colònies.

Com es pot veure els temps encara han de canviar i la mal dita transició espanyola cada cop esdevé més una farsa, que ha esdevingut una successió del Franquisme en mans dels nous oligàrques i polítics que l’han assimilat interiorment i rebutjat púbicament per què queda bé davant de les càmeres.

  1. El franquisme, amb tot els seu ideals fonamentals ha sobreviscut ben viu i aquests ideals s’han assimilat cegament i sense fer soroll pels dos grans partits polítics espanyols. Ara ja no porten la camisa azul i la gallina espellifada; als seus mítigs usen els colors vermell i els taronja per fer veure que són guais i enrotllats, però per dins la majoria porten una camisa nueva y azul, acabada de planxar a cops de porra dels Mossos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!