Sant Jordi: activitats i aclariment

Diverses entitats associades al Casal de bon matí han desplegat una estelada gegant al Mercadal i han muntat parades reivindicatives al Pallol. A dos quarts d’11, justament amb d’altres entitats, s’han instal·lat de manera pacífica parades sota els porxos del Mercadal que estaven buits, sense molestar a ningú. Tot i això a quarts de dotze la Guàrdia Urbana ha identificat a les persones que atenien aquestes paradetes. Més tard a la una s’ha participat en la primera concentració de protesta. Per a seguir l’actualitat de la jornada podeu consultar el portal Pobleviu que informa puntualment de qualsevol acte o succés.
També volem fer un aclariment: Com que darrerament sembla que se’ns carrega el mort de qualsevol problema, volem deixar clar que no tenim res a veure amb certs bitllets falsos de 500€ que circulen, i a part de desvincular-nos-en totalment creiem que estan fora de lloc. També lamentem que quan hi ha algun tema espinós siguem els sospitosos habituals de la ciutat, i haguem de sortir a defensar-nos a l’avançada.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *