El Ferro continua imparable fora de casa

Diumenge el ferro va fer un dels millors partits de la temporada i va guanyar al camp del Constantí de forma clara (1-4) i això li permet escalar posicions a la classificació i no només consolidar-se a aquesta nova categoria, sinó situar-se a la part alta de la taula.
Seguiu per a llegir la crònica del Reus24

El Ferro només necessita una part per a sentenciar

Els reusencs han jugat un dels millors partits de la temporada i han derrotat de manera contundent el Constantí (1-4)
El Despertaferro ha sumat la tercera victòria consecutiva fora de casa, després de vèncer un dèbil Constantí de forma clara (1-4). L’encontre ha quedat decidit en la primera part, on els reusencs han passat per damunt del seu rival amb quatre gols que han sentenciat el duel abans d’hora.
Des del primer minut ja s’ha vist que només hi havia un equip damunt del terreny de joc. I aquest no era altre que el Ferro. Artald, en dues ocasions en els deu primers minuts, ha començat a forjar una victòria treballada a la vegada que espectacular pel joc desplegat pels homes de Marc Calduch en la primera part. Albert ha estat l’encarregat de començar a sentenciar el matx amb el tercer gol a la mitja hora de joc i Artald ha completat la seva gran actuació personal amb un hat-trick amb el 0-4 just abans del descans.
El Constantí ha intentat retallar diferències a la segona amb un joc ràpid, però els reusencs no s’han deixat sorprendre. Tot i això, els locals han aconseguit perforar la porteria de Simeó pera fer el gol de l’honor en el minut 60. El seu autor ha estat Duque mitjançant una falta directa. Els minuts han anat passant i encara que els tarragonins ho han seguit intentant, el Ferro ha pogut celebrar aquest tercer triomf consecutiu fora de casa i puja fins a la setena posició.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *