Projecció del documental del Jove de Torà

El dimecres, dia 26 de març, a les dos quarts de vuit de la tarda, Maulets projectarà el documental sobre el Jove de Torà a la Taverna el Carrasclet de Reus (Baix Camp).

L’1 d’abril del 2003 en Jordi, un jove compromès amb els moviments socials de Torà, no va tornar a casa. Començava aquell vespre la primera operació “antiterrorista” dels Mossos d’Esquadra. Una operació que acabaria, després de quatre dies d’aïllament i tortures, amb en Jordi a l’UCI amb atacs d’ansietat i taquicàrdies. El cas va mobilitzar tot el poble de Torà i les comarques veïnes, que reclamaven la llibertat d’en Jordi i els altres dos companys detinguts. Però, després de quatre anys dels fets, la querella per tortures continua arxivada i la justícia espanyola no té cap mena d’interès en investigar què va succeir dins la comissaria.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *