Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

16 de juny de 2020
0 comentaris

Bou i arròs i sopar de revetlla de Sant Pere, confinats.

Aquesta Festa Major de Sant Pere serà molt diferent a totes les altres, amb la pràctica totalitat d’actes suspesos per motius sanitaris.
Sopar confinat de Bou i Arròs.
De totes maneres, des del Bou de Reus i el Casal Despertaferro hem organitzat el tradicional sopar de Bou i Arròs del dia 27 en versió confinada. Aquell dia podràs passar a recollir els tuppers pel Casal i gaudir-los amb i on vulguis.
Ja pots adquirir els tiquets per internet a http://ves.cat/eusx o físicament a la Taverna Despertaferro, Colmado Baró, Cristalleria Marsal o Llibreria Gaudí.
L’endemà 28 de juny, el Casal Despertaferro i Xiquets de Reus organitzem també el Súper Sopar Popular Confinat de Revetlla de Sant Pere. Amanida, una deliciosa fideuà i cóc per postres. Per passar a recollir també pel casal i gaudir-lo amb qui més t’estimes i on vulguis muntar-te la teva revetlla particular.
Pots reservar els tiquets online a http://ves.cat/etKI o físicament a la Taverna Despertaferro, al 3de9 (Xiquets de Reus), al Fil i Cotó, al Batabat o a la Llibreria Gaudí.
Tant amb la compra del tiquet del dia 27 com del dia 28 contribueixes econòmicament a passar la tempesta de la crisi de la Covid19 al projecte del Casal, que ha estat i encara està seriosament amenaçat. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!