Entitats independentistes de Reus organitzen un taller de gestió de la por

La sala d’actes del Casal Despertaferro acollirà aquest taller el dissabte 12 de maig a les 12:30h

La sessió pràctica, impartida per la sindicalista Roser Palol, permetrà als assistents aprendre a detectar els símptomes de la por i evitar el bloqueig en situacions de tensió

La sala d’actes del Casal Despertaferro de Reus acollirà el proper dissabte 12 de maig a les 12:30h un taller de gestió de la por, impartit per la membre de la Intersindical CSC Roser Palol i organitzat per entitats independentistes reusenques (CDR, Òmnium, Assemblea i Casal Despertaferro) sota el paraigües de “Construïm República”.

El taller, que és gratuït i pel qual queden encara unes poques places, permetrà als assistents a identificar quins són els síntomes de la por, per què la sentim, com evitar el bloqueig, aprendre a prendre decisions racionals sota situacions de tensió, etc.

Les entitats organitzants van creure oportú programar aquesta activitat després dels fets de l’1 d’octubre i posteriors mobilitzacions, en detectar com una important quantitat de persones manifestaven que s’havien sentit bloquejades en certes ocasions davant de càrregues policials, agressions espanyolistes o altres situacions que van ser tenses.

Per inscriure’s al taller cal fer-ho per mitjà de l’enllaç http://ves.cat/emYi , a la barra de la Taverna Despertaferro, trucant al 977 323 280. Les places són molt limitades.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *