Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

6 d'abril de 2018
0 comentaris

Músics de la demarcació s’organitzen contra la repressió i a favor de la llibertat d’expressió

Els músics del Camp de Tarragona se sumen a la crida del col.lectiu No Callarem, sorgida després dels casos Valtonyc i Pablo Hassel, per posicionar-se contra la repressió

Demà dissabte 7 d’abril es realitzarà una festa al Casal Despertaferro que serà el tret de sortida de les activitats de la setmana vinent i que servirà per recaptar fons i autofinançar-se

El proper dissabte hi haurà una jornada reivindicativa amb les actuacions de més de 50 bandes i artistes de tot el Camp


El Casal Despertaferro de Reus acollirà demà dissabte a les 23:30h una festa oberta organitzada per músics i bandes del Camp de Tarragona que se sumen al col·lectiu de d’artistes de tot l’estat que s’han agrupat sota el nom de “No Callarem” per protestar pels darrers casos de repressió i atacs a la llibertat d’expressió a tuitaires, rapers i altres opinadors dissidents amb el govern del PP.

El col.lectiu No Callarem convida a celebrar diferents activitats reivindicatives arreu de l’estat per defensar la llibertat d’expressió durant la setmana del 9 al 15 d’abril i a Reus, el proper dissabte 14 d’abril s’organitzarà una jornada musical que comptarà amb les actuacions de més de 50 bandes i artistes de tot el Camp, que s’uneixen per cooperar en aquest projecte de denúncia. Tota la recaptació anirà destinada, íntegrament, a la caixa de resistència de No Callarem, que servirà per pagar les defenses, fiances i altres despeses derivades dels esmentats casos.

La festa de demà dissabte servirà per recaptar fons i autogestionar la jornada del dia 14, i hi ha previstes les actuacions del raper reusenc Fetitxe 13, l’MC i Soulman tarragoní Mass Islike, de la raggamuffin tarragonina Sistah Usha, els DJ G.O.E. & Irie Boss, tots units en una Live Dub i Jam Session. L’entrada és lliure.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!