Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

6 de setembre de 2017
0 comentaris

Acte de suport a Franz, l’Adrià i l’Andreu

Des de l’esclat de la crisi capitalista són molts els episodis de lluita en que milers de persones han sortit al carrer per defensar els drets de tots i totes, i centenars d’aquestes persones han sigut repressaliades, multades, detinguts, jutjades…

El proper 18 de setembre en Franz i l’Adrià (aquest segon membre molt actiu del nostre Casal) s’enfronten a un judici en que els hi demanen 3 anys i mig de presó per sortir al carrer a defensar el barri de Sants de Barcelona i denunciar el model econòmic especulatiu i volcat al turisme que a dia d’avui és tan present en moltes grans ciutats d’Europa.

L’Andreu és un jove de Tortosa que sortí al carrer durant la vaga general del 29 de març per tal de tombar la reforma laboral del govern espanyol, fruit de les protestes va ser detingut i passà 1 mes en presó provisional. El proper 5 d’octubre s’enfronte a un judici en que li demanen 4 anys de presó.

Per aquest motiu, diverses persones i entitats de Reus hem decidit organitzar un acte de suport  per a totes les persones encausades per lluitar contra el capitalisme, el proper 16 de setembre al costat de l’Ateneu Llibertari de Reus durant tot el matí i dinar solidari vegetarià. A part de comptar amb la seva presència, també comptarem amb els companys de Tarragona imputats per la vaga del 14 de novembre, amb el CSO La Chispa de Lleida i l’Euskal Komisioa de Reus que ens explicarà la situació del jovent basc.

Finalment, comptarem amb l’actuació de Terra Ferma i Fractal i un bon dinar per sol 5 euros (tiquets a l’Ateneu Llibertari, Taverna Despertaferro i Llibreria Gaudí).

Totes les xerrades, actuacions musicals i dinar es faran a la placeta del carrer Anselm Clavé.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!