L’Apartheid israelià i el moviment BDS

El BDS Tarragona, té previst realitzar una xerrada sobre el l’apartheid israelià i el moviment BDS. El dia 2 de desembre a les 19 hores al Casal Popular de la Sageta del Foc, ubicat al carrer de la nau, nº 11 de Tarragona. Aquest acte serà finalitzat amb un debat i acompanyat amb un petit apetitiu. Els ponents convidats son:

Aritz García Gómez, llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Director de SODEPAU, especialista en Mashrek/Orient Mitjà. Explicarà el procés de colonització de Palestina pel moviment sionista i la transformació de les societats palestina e israeliana des del inici de la colonització fins a l’actualitat.

Hakima Abdoun, estudiant de treball social, activista pels drets humans, portaveu del BDS Tarragona i membre de diverses plataformes ciutadanes. Explicarà la importància de la campanya BDS com a eina pacífica per aconseguir la alliberació del poble palestí i acabar amb l’ocupació sionista.

A continuació us adjuntem el cartell i l’esdeveniment al facebook.

BDS

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *