Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

22 de novembre de 2016
1 comentari

L’Apartheid israelià i el moviment BDS

El BDS Tarragona, té previst realitzar una xerrada sobre el l’apartheid israelià i el moviment BDS. El dia 2 de desembre a les 19 hores al Casal Popular de la Sageta del Foc, ubicat al carrer de la nau, nº 11 de Tarragona. Aquest acte serà finalitzat amb un debat i acompanyat amb un petit apetitiu. Els ponents convidats son:

Aritz García Gómez, llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Director de SODEPAU, especialista en Mashrek/Orient Mitjà. Explicarà el procés de colonització de Palestina pel moviment sionista i la transformació de les societats palestina e israeliana des del inici de la colonització fins a l’actualitat.

Hakima Abdoun, estudiant de treball social, activista pels drets humans, portaveu del BDS Tarragona i membre de diverses plataformes ciutadanes. Explicarà la importància de la campanya BDS com a eina pacífica per aconseguir la alliberació del poble palestí i acabar amb l’ocupació sionista.

A continuació us adjuntem el cartell i l’esdeveniment al facebook.

BDS

 

 

  1. Debat (segons el diccionari de l’IEC):

    1 m. [LC] [AD] Acció de debatre, discutint o lluitant. Els debats de la cambra de diputats.
    2 m. [CO] Discussió d’una qüestió entre dues o més persones de posicions contraposades, les quals es troben subjectes a les regles metòdiques d’intervenció i d’exposició de llurs arguments, sota la supervisió d’un conductor.
    3 m. [CO] En mitjans de comunicació, fórmula per a iniciar la polèmica sobre una qüestió que el conductor d’un programa exposa als convidats.
    4 m. [FLL] Disputa o diàleg entre dos personatges al·legòrics.

    El “debat” que vosaltres proposseu, dins quina accepció hi entra?

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!